2 Verstandskiezen getrokken en veel pijn

Author:
Piotrtje
Posted:
wo, 07/20/2016 - 11:56
Hallo,

Ik zit nu al 6 dagen te wachten/hopen op minder pijn, maar het gaat maar niet over. Slik nog steeds 2 paras om de 5-6 uren EN een ibuprofen van de apotheek van het ZH (die zijn nu bijna op). Het trekken was niet standaard zei dde kaakchirurg. Ze zaten muurvast en vergroeid met het bot zelfs. Het betroffen 2 kapotte verstandskiezen die er al jaren in zaten.

De bovenste was al verschrompeld tot de helft ongeveer. Hij heeft vooral tijdens het trekken van de onderkies met veel geweld zitten trekken en roppen om hem los te krijgen, waarbij ik zelf heel veel tegenkracht moest gebruiken van mijn halsspieren en onderkaak.

Na de OK was en is nog steeds mijn kaak gezwollen aan die onderzijde en doet pijn in de aanhechtingen van de spieren naar de kaak. De pijn is zeer zeurend en gaat soms helemaal niet weg. Geen scherpe pijn. Kan dit een breuk zijn van de kaak en/of juist een kneuzing.

Een kneuzing schijnt namelijk pijnlijker te zijn schijnt het.Hoe lang duurt die vreselijke pijn nog voordat je aan de bel moet trekken. Ik heb niet het gevoel dat de hechtingen (4 stuks) misluktzijn, en ik denk dat er ook geen fragmenten zitten, omdat er geen scherpe pijn aanwezig is.