Zwanger en misselijk en moet toch eens naar de tandarts

Author:
lieske1972
Posted:
di, 03/11/2003 - 12:05
Beste lezer,
Ik ben behandeld op het ziekenhuis met hormonen daar ben ik ziek van geweest. Ik ben dus al 1,5 jaar niet meer bij de tandarts geweest.
Nu ben ik echter 6 maanden gelukkig zwanger maar de vullingen komen mijn mond uitgelopen. Maar ik ben nog steeds misselijk. Nu weet ik niet hoe ik het aan moet pakken. De angst is op dit moment heel groot. zo groot dat ik nu met zweet in mijn handen dit berichtje zit te schrijven. Maar ik ga er nu toch echt last van krijgen. Gelukkig zijn mijn tanden bijna allemaal dood door wortelkanaalbehandelingen maar toch.
Ik hoop dat ik advies kan krijgen. Kan ik zomaar overstappen naar een andere tandarts als waar ik onder behandeling was.
Ik wacht jullie antwoord af.
vriendelijke groeten Lieske
Moon

Wat een ellende zeg. Het enige positieve aan je verhaal is dat je geen pijn hebt.
Volgens mij kan je alitjd overstappen naar een andere tandarts, dat recht heb je. Moet je alleen zelf een tandarts zoeken die nog patienten aanneemt.

Komt de misselijkheid door je zwangerschap? Kan me voorstellen dat het geen pretje is om dan bij de tandarts te zitten. Maar misschien heb je nu geen keus. Ik zou of mijn behandelend tandarts bellen of op zoek gaan naar een nieuwe en daar het probleem mee bespreken!

Ik wens je veel sterkte!

Groetjes Monique
di, 03/11/2003 - 16:22 Permalink