zoek amerikaanse tandarts in Nl

Author:
mariekeh
Posted:
do, 06/06/2002 - 00:38
Mijn vriend is Amerikaans en wil alleen naar een (van oorsprong) Amerikaanse tandarts of een Amerikaan die hier z'n opleiding heeft genoten. Het liefst in de Randstadt. Wie weet er 1 voor hem?
gingiva

Hoi,
Weet je ik vind je verhaal een beetje vreemd.
Je zegt dat je vriend een Amerikaanse tandarts wil of iemand die Amerikaan is maar hier in nederland zijn opleiding heeft gevolgd. Kortom: het gaat niet om zijn Amerikaanse tandarts-kwaliteiten maar puur om zijn "Amerikaan" zijn. Ik vind dat discriminatie. als hij een Amerikaan wil dat moet hij maar terug naar Amerika, of verder blijven dromen.
Sorry hoor maar ik vind dit echt erg.
Gingivitis krijg ik van jou verhaal!!! walgelijk
Ik hoop maar dat hij van mening veranderd voordat ik een peritonsillair abces krijg! bah
wo, 06/12/2002 - 17:25 Permalink
de digitale tandarts

Het komt natuurlijk vaak voor dat mensen in het buitenland een tandarts uit hun eigen land willen hebben. Dit geldt niet alleen voor Amerikanen, maar natuurlijk ook voor Nederlanders, wat mij betreft is daar niks op tegen.

Misschien dat het Amerikaanse consulaat weet waar deze tandartsen zich gevestigd hebben.

Succes.
do, 06/13/2002 - 13:43 Permalink
sterretje

Hey Hey

Geen ruzie maken hier !! ;-(
ik kan er ook wel inkomen hoor dat je vriend naar een amerikaanse tandarts wil alleen als die er niet is ja dan zal ie wel iets anders moeten maar goed iedereen mag dat zelf bepalen vind ik.het zelfde geldt voor buitenlandse mensen als die liever ook naar een tandarts gaan uit hetzelfde land is dat in principe beter omdat je dan niet met communicatie-problemen zit en de cultuur is ook anders. oke nu is amerikaans niet echt een land met een aparte cultuur maar ieder zijn recht hoor.
Succes met zoeken helaas ken ik er geen 1 .

xxx
za, 07/13/2002 - 14:12 Permalink