Werkzaam in verzorging en verpleeghuis

Author:
manny40
Posted:
vr, 12/27/2013 - 16:02
Ik ben erg benieuwd of hier tandartsassistente, mondhygiëniste en tandartsen zijn die in verzorging en verpleeghuizen werken of in een GGZ instelling.
Zelf werk ik namelijk 1 dag in de week in een verzorging en verpleeghuis als tandartsassistente met een tandarts. Zelf ben ik in dienst van het verpleeghuis de tandarts werkt voor zichzelf onder de AWBZ. We hebben daar een mooie eigen tandartsenkamer.Wij zijn nu bezig met een mondzorgplan voor het tehuis. Daarnaast werk ik nog 2 dagen in een andere praktijk waar ook nog cliënten uit de GGZ ect. komen deze tandarts werk om de 14 dagen in een GGZ instelling naast zijn gewone praktijk.

Zelf heb ik het erg naar mijn zin.
Lieneke

Hallo Manny,

Dit forum is eigenlijk voor patienten om vragen te stellen aan professionals. Wil je in contact komen met beroepsgenoten dan kan je terecht op MondzorgForum. Dit is tegenwoordig ook op Twitter, Facebook en op LinkedIn. Op Facebook is het een geheime pagina en kan je er enkel op uitnodiging inkomen (dus als je een 'vriendje' hebt die ook bij die groep zit) Als je me even opzoekt op Facebook, dan kan ik je wel toelaten. Gr Lieneke Steverink-Jorna
vr, 12/27/2013 - 17:12 Permalink