Welke tandarts is goed in kronen en bruggen?

Author:
matti100
Posted:
vr, 01/05/2007 - 23:57
Ik begin aan de kwaliteit van mijn tandarts te twijfelen doordat er achter elkaar allerlei dingen fout zijn gegaan. Nu weet ik als leek natuurlijk nooit zeker dat het echt "fout" was. Veel patienten vinden deze tandarts juist goed. Ik denk dat ik er dus ook weinig aan heb om aan andere mensen hun ervaring met hun eigen tandarts te vragen.
Ik wil het liefst naar een andere tandarts die UITSTEKEND is in kroon en brugwerk. Ik heb op korte termijn een kroon nodig en heb bij een andere kroon kiespijn.
Ik wil het liefst aan verschillende tandartsen vragen wat zij van mij gebit vinden en of ze het zelf beter zouden kunnen. Ik heb ongeveer 10 gouden kronen in mijn gebit.
Ik weet van de TIP dat ik op eigen iniatief dus een andere tandarts moet zoeken. Maar kan ik nog ergens onafhankelijk advies vragen? Want misschien oordeel ik wel te negatief over mijn eigen tandarts. Hoe moet dit? Ik ben best ten einde raad, want mijn familie wil bij de oude tandarts blijven (sinds 26 jaar).

Als je een tandarts wil aanraden, dan alleen reageren per pm
Spiegeltje

Ik wil het liefst aan verschillende tandartsen vragen wat zij van mij gebit vinden en of ze het zelf beter zouden kunnen. Ik heb ongeveer 10 gouden kronen in mijn gebit.


Wat let je?
za, 01/06/2007 - 00:55 Permalink
vV

dan moet u wel bereid zijn om te accepteren dat al de tandartsen waar u langs gaat u een declaratie zullen geven voor de tijd die zij aan u besteden voor het mondonderzoek en het opstellen an behandelplannen/begrotingen.. (minimaal 100,= per tandarts, excl eventuele foto`s...)

Overigens denk ik dat u dan automatisch bij de grotere klinieken terecht komt die adverteren in bv Prive , want de betere "huistandartsen" gaan voor een relatie op de lang termijn, en zullen dus niet zo snel een afspraak maken met iemand waarvan nog niet eens bekend is of hij/zij blijft.
za, 01/06/2007 - 12:44 Permalink
Newtan

Persoonlijk denk ik altijd dat je in dit soort gevallen meer hebt aan een tandarts die eerlijk is. Dat hij/zij dingen vertelt waar je het niet altijd mee eens hoeft te zijn, als het maar duidelijk is.

Iedere tandarts leert wel hoe je goed kronen moet maken, hoop ik. Het zijn altijd de omstandigheden waaronder die gemaakt worden, die bepalen of het goed gaat. Als je tandarts dat ziet misgaan, krijg je van een eerlijke tandarts een seintje dat het niet goed gaat en dat het bijvoorbeeld allemaal over moet.
Daar hebben de meeste mensen eigenlijk geen probleem mee.

En dat verschil merk je al bij het eerste bezoek.
Probeer er eerst eens vier, gewoon kennismaken.
za, 01/06/2007 - 21:36 Permalink
dieseltje

Hoi!!!

Waar woon je? de tandarts waar ik werk is zeer goed in het uitvoeren van kroon en brugwerk. Ook hebben wij een zeer goede tandtechnieker die zeer begaan is met zijn werk!! , en geeftgoede garantie op zijn kronen en bruggen. :smt003
za, 01/27/2007 - 14:06 Permalink