Wat vinden jullie?

Author:
Anoniem (niet gecontroleerd)
Posted:
zo, 06/26/2016 - 18:44
Hoi Hoi

Ik ben enorm bang voor de tandarts. Paar weken geleden brak er een stuk van mijn kies af, op een zaterdag. Wow wat een paniek wat een angst! Toch dienstdoende tandarts gebeld en ik mocht langs komen. Na eindeloos zoeken vonden we het eindelijk en waren er veel mensen voor mij. Helemaal op van de zenuwen naar binnen en mevrouw bekeek de zaak en besloot dat ze alleen de kies zou bij vijlen en dat maandag mijn eigen tandarts maar moest kijken. Prima. Ze slaat aan het vijlen en ik ben al mooi wat rustiger totdat ineens ik verga van de pijn en blijkt dat ze met haar boor in mijn tong zit. Ze schrok behoorlijk, ze heeft een paar keer gemompeld dit had niet mogen gebeuren, dit is niet goed. Het bloedde als een rund en ze wilde het nog gaan hechten. Toch maar niet gedaan en ik mocht gaan. Ik wist amper wat me overkwam. Moest betalen (42 euro) en werd weggewimpeld. In de auto kijk in de spiegel en ik ben volkomen in paniek geraakt. Alleen maar bloed het stond gewoon onder mijn tong blank van het bloed. Alles rood. En ik in tranen. Wat een pijn heb ik gehad.
Nu mijn vraag; iedereen in mijn omgeving vind het stom dat ik gewoon heb moeten betalen. Ik zelf heb er geen moeite mee, ze heeft uiteindelijk een dienst geleverd. Wat vinden jullie?
Erger vind ik dat ze niet eens sorry zei en mij eigenlijk zo op straat heeft gezet. Is dit wel normaal ??
Maandag eigen tandarts gebeld en verteld dat ik mentaal er totaal doorheen zat, maar ik mocht pas donderdag middag komen. Dat vind ik ook heel erg toen ik tegen de assistente zei dat ik het hier wel over wilde hebben met de tandarts zei ze heel bot; moet je doen!! Mijn vertrouwen ben ik kwijt........
Lieneke

He, dat dit jou net moet overkomen! Sja, wat vind ik ervan...het was netjes geweest als je niks had hoeven betalen. "Dit had niet mogen gebeuren" , vind ik wel als een excuus klinken. Ik denk dat ze ook overrompeld was en niet goed wist wat te doen. Misschien was ze bang dat je een klacht zou neerleggen als ze haar fout ruim zou toegeven?
ma, 06/27/2016 - 09:31 Permalink