wat nu...

Author:
MSD
Posted:
di, 01/10/2012 - 15:11
Het volgende...
Ik ben vorig jaar naar de tandarts geweest, vanwege een flinke ontsteking.
Hij heeft het enigsinds opgelost en heb nog een aantal nabehandelingen gehad.
Wat ik had verwacht is ook gebeurt....het is er weer en weer heel hevig.
Pijnstillers helpen allang niet meer. En een afspraak stond al voor over 2weken. Maar ik heb er zo erg last van, dat ik toch maar heb gebeld of ik direct langs kon komen. de assistente zei dat dat niet mogelijk was en dat ze misschien wel een plekje vrij kon maken later in de week. Maar ondertussen wordt mijn wang zo dik als een vuist en wordt de pijn ondragelijk. Wat zijn nu mijn rechten en de plichten van mij en mijn tandarts?
Bij mijn weten, moet hij me gewoon direct laten komen en me daarvoor helpen.
Even een andere tandarts zoeken schiet ook niet op. Sinds mijn verhuizing 2 jaar geleden, heb ik 2jaar zonder tandarts gezeten. Omdat het er zo druk is, dat je zelfs niet eens op de wachtlijst kunt komen. Dus een andere tandarts wordt m niet.

Maar de vraag was dus....wat nu te doen.



Mvg,
Ms drost
dj

Tja exacte rechten en plichten, moeilijk om precies aan te geven, het is vaak toch een kwestie van inschatten en afwegen wat redelijk is (wat m.i. telefonisch al eigenlijk niet kan). Desalniettemin, Ondraaglijke pijn en een vuistdikke wang, klink als een abces en zou, naar mijn inschatting, eigenlijk toch binnen enkele dagen gezien moeten worden, misschien inderdaad al vandaag al.

Ik zou gewoon verschillende tandartsen bellen totdat je iemand vind die je snel wil zien, een alternatief kan ook nog zijn de huisartsenpost op het ziekenhuis binnenlopen. Kunnen ze gelijk een dikke wang zien.

Misschien zou een fototje van de wang maken ook kunnen helpen,, kun je als het heel erg is naaar de praktijk(en) mailen, ik heb hier al gevallen voorzien zien komen waar iemand schrijft "dikke wang" maar waar de foto toch dermate veel duidelijk maakt dat er wat meer spoed achter kon worden gezet.

Mischien kun je iemand anders vragen voor jou te bellen, ik persoonlijk ben er in zo'n toestand niet erg goed in, althans minder goed dan ik zou zijn als er geen acute rottigheid is.

Succes ermee.
di, 01/10/2012 - 16:11 Permalink
Chris888

Gewoon zelf nog een keer bellen, vertellen hoe snel je wang dikker wordt en zeggen dat de pijn ondraaglijk wordt. Wellicht heeft de assistente de klacht niet ernstig genoeg ingeschat of ben je niet duidelijk genoeg geweest?
di, 01/10/2012 - 18:56 Permalink