Van Oostenrijk naar Nederland (vacatures gezocht)

Author:
cspgeertsema
Posted:
di, 02/26/2008 - 11:34
Mijn Oostenrijkse vriendin is tandarts en zou graag naar Nederland komen. Nu is alleen de vraag waar vind je vacatures voor tandartsen, via de standaard vacature sites is weinig tot niets te vinden. Via andere wegen is het ook lastig om aan informatie te komen. Krijg meestal het de reactie dat ze zich eerst moet inschrijven in het BIG register, maar wat anders krijg ik niet te horen. Vandaar dat ik mijn vraag op dit forum plaats! Wie kan ons helpen??
cspgeertsema

Ze spreekt zeer goed Nederlands, ze zal enkel haar medische kennis, vak uitdrukken, in het Nederlands wat moeten bijspijkeren. Voor de rest heeft ze 3 jaar werk ervaring opgedaan bij haar vader in de praktijk en in een groepspraktijk met vier tandartsen. Deze groepspraktijk is van een grote staal firma waar de mensen van de fabriek heen kunnen gaan, tevens is het opengesteld voor mensen die daar in het 'dorp' wonen. En doordat ze daar de verdoving en de vullingen gratis verstrekken is het daar erg druk.

in de NT (tijdschrift voor leden van de NMT) en o.a. de TP staan veel vacatures


Zijn deze vacatures ook ergens online te vinden, aangezien we beide in Oostenrijk wonen is het lastig om aan deze tijdschriften te komen.
di, 02/26/2008 - 13:06 Permalink
vV

Zijn deze vacatures ook ergens online te vinden,

niet dat ik weet. Maar dan gaan we een beetje inventief worden toch?? U heeft vast wel familie vrienden in nederland wonen, die kunnen dit even voorleggen aan hun eigen tandartsen, en vragen of ze een fotokopie of scan van de advertenties kunnen krijgen. Per mail is snel en goedkoop.
di, 02/26/2008 - 13:10 Permalink