Tandheelkundig Centrum ***** Extreem slecht!

Author:
Sles71
Posted:
zo, 12/12/2010 - 15:52
Graag wil ik even mijn mening ventileren over Tandheelkundig Centrum *******.
Twee jaar geleden moest ik met spoed een tandarts vinden, en na wat zoeken kon ik hier terecht. Er werd een wortelkanaalbehandeling gedaan door een dame die pas uit Duitsland gekomen was.
Een paar maanden erna moest ik ter controle terug; had ik opeens een andere tandarts voor me, tevens uit Duitsland. Een jaar erna, u raadt het al; weer een andere tandarts, ook uit...Duitsland!
Alle drie tandartsen hebben in deze twee jaar tijd meer dan 14 behandelingen uitgevoerd, bij een en dezelfde kies is al drie keer een wortelkanaalbehandeling herhaald (alsof er steeds een nieuwe wortel schiet??), en nog heb ik last van mijn kies. Als ik vraag waarom mijn gebit zo slecht is geworden, wordt er een grapje over gemaakt:"Sja...u moet "beter" flossen. De laatste keer dat een vulling gedaan werd, trok meneer zo hard aan mijn lip dat ik met een uitgescheurde lip rondliep. Niks excuses. Meneer heeft zeker geen geld voor vaseline?
Omdat het me niet lekker zat, ben ik voor een second opinion naar een andere tandarts in Amsterdam gegaan, nadat mijn duitse "vriend" zei, dat ik ACHT NIEUWE GAATJES heb en zsm een afspraak moest maken. Dit was de druppel.

De amsterdamse tandarts zei letterlijk:"Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ze doen goede handel met u".
Ik heb me hierdoor heel ellendig gevoeld, maar door alle behandelingen ook nog eens een echte fobie ontwikkeld.

Na heel lang zoeken (oh ja...de eerste afspraak DURVEN maken bij een nieuwe tandarts), kan ik nu, na de eerste behandeling zeggen, dat ik een tandarts heb gevonden die de eed van Hypocrates wel handhaaft. Een tandarts die de slechte vullingen (die er "zogenaamd per ongeluk niet goed" in zijn gezet) weer uit moet halen, (omdat er anders lucht onder komt, zodat zich weer caries vormt, zodat er weer geld uit te slaan valt). Deze tandarts vroeg me letterlijk:"In welk land heb je deze vullingen laten zetten?" In Nederland....

Ik vraag u nu, waar zou ik een officiele klacht in kunnen dienen, zodat deze medische criminelen aangepakt kunnen worden? Deze praktijk, Tandheelkundig Cenctrum ****8 moet z.s.m DICHT! Een gewaarschuwd mens telt voor twee...ik hoop dat degene die dit leest en een tandarts zoekt in *****ver van deze praktijk wegblijft!
vV

graag naam van de praktijk verwijderen uit uw post, is niet toegestaan volgens de forumregels . Bij registratie heeft u beloofd dat u zich daaraan zou houden.

voor indienen klacht: gebruik zoekfunctie.

Overigens heeft u op een ander forum al antwoord gekregen op deze zelfde vraag, dus ik vraag mij af wat nu uw intenties zijn: de vraag is al beantwoord immers..
zo, 12/12/2010 - 16:22 Permalink