Tandartsenpraktijk *** is top!

Author:
Lies1974
Posted:
do, 06/14/2012 - 19:51
Ik wil even een compliment maken aan deze praktijk en in het bijzonder ** verwijderd door beheer; check de regels. Wilt u toch de naam verbinden ga dan naar zorgkaartnederland *.
Ik zat een tijd geleden zonder geld en verging van de kiespijn. Ik heb ze gebeld, ik kon meteen langskomen, ik hoefde ook niet cash te betalen, mocht dat achteraf doen, omdat ze het uitbesteed hebben.

Er was genoeg te doen met mijn bovengebit, van onder was alles perfect (behalve de ene verstandskies). Ik kreeg na onderzoek meteen een verwijzing om naar de kaakchirurg te gaan om me te verlossen van de pijn, alle drie de verstandskiezen zijn 1 x getrokken.

Daarna moesten enkele kiezen gerepareerd worden en ook mijn voor/hoektanden hadden gaatjes. In drie weken tijd is alles gebeurt en ben ik een blij mens.

De praktijk zelf, echt fantastisch, vakkundige mensen, maar ook hele lieve assistente's en tandarts **** is heel vakkundig en vriendelijk. Ik heb overigens geen angst voor de tandarts, maar je voelt je nog extra gerust in hun handen. En ik heb in verleden diverse tandartsen meegemaakt, deze dame en haar assistentes staan met stip op nummer 1.

En ik vind dat tandartsen die het goed doen ook wel eens in het zonnetje gezet mogen worden, want ondanks er vele klachten zijn, zijn er ook heeeel veel praktijken die het heel goed doen.