Tandartsen

Author:
jozkozmoz
Posted:
vr, 05/16/2008 - 19:05
/
Newtan

Ik zou m'n kinderen nooit bij een professor in de tandheelkunde laten behandelen.
Doorgaans hebben die te weinig praktijkervaring om dingen snel en netjes voor elkaar te krijgen. Daarvoor hebben ze teveel andere zaken aan hun hoofd, zoals wetenschappers aanmoedigen om met onderzoek en onderwijs bezig te zijn.

Wat ik nog van vroeger weet, is dat de tarieven in Hongarije nog geen 10% van de Westerse waren.
vr, 05/16/2008 - 21:44 Permalink
hermina

Naast wat Newtan al schreef over professoren, waar ik hetzelfde over denk (wat is het toch dat mensen denken dat die in de praktijk altijd zo goed zijn???) denk ik ook nog twee andere dingen.

Ten eerste: het wordt door u gebracht alsof je op vakantie gaat (evt. vijf sterren hotel, ...vakantie....nl). Vakantie doe ik om te genieten, en dat betekent toch in de meeste gevallen (bij mij dus ook) dat je dan vooral niet naar een tandarts wil gaan.

Ten tweede: stel je doet het wel, terug in nederland ben je niet tevreden of heb je problemen, kun je niet "even" terug, dan moet je of lang rondlopen met je probleem en nogmaals de reis betalen, of hier naar je/een tandarts die misschien heel andere manieren van behandelen heeft.

Persoonlijk heb ik echt veel liever een goede tandarts, die altijd mijn controles doet (en de behandelingen naar bepaalde maatstaven) binnen reisafstand, dan een goedkope (niet zo goed te controleren?) in het buitenland.

Groet, Hermina.
za, 05/17/2008 - 00:26 Permalink