Tandarts in vakantie

Author:
Gr3B
Posted:
ma, 02/20/2017 - 10:51
· Zijn er speciale tandartsen waar je naartoe kan gaan wanneer jouw tandarts op vakantie is wanneer het niet gaat om nood, maar je wel graag snel geholpen wordt?

· Kun je naar een andere tandarts zonder daar ingeschreven te staan, wanneer je dit doet op eigen kosten, dus zonder het te laten vergoeden door de verzekering?

· Kun je naar een cosmetische tandarts (ik bedoel dan facings, implantaten, etc.) zonder dat je daar ingeschreven staat en ingeschreven blijft bij je eigen tandarts, voor die specifieke zaken?

Bedankt voor jullie antwoord!
Chris888

1. Misschien in grote steden, maar netter is om gewoon te overleggen met de waarnemer van je eigen tandarts. Het kan zo maar zijn dat de waarnemer ook bereid is en gelegenheid heeft je snel te helpen.
2. Heeft niks te maken met de verzekering, die vergoedt volgens de voorwaarden, ongeacht welke tandarts jou helpt. Ik zou dit nooit doen zonder overleg met de eigen tandarts.
3. Ja dat kan, en ook hier geldt weer: overleg met je eigen tandarts. Misschien kan hij of zij een goede cosmetisch tandarts aanraden, of een 'gewone' collega die ergens heel goed in is. Maar dan zou ik eerst vragen hoeveel hij of zij zelf ervaring heeft met wat jij wil, of hij zelf denkt dat hij jouw wensen kan realiseren.
ma, 02/20/2017 - 18:28 Permalink