Tandarts Rahiminejad

Author:
patericia
Posted:
di, 05/21/2002 - 10:49
Hallo, na lang zoeken heb ik eindelijk een tandarts gevonden waar ik het wel bij wil proberen. Tandarts Rahiminejad uit Den Haag.(Dat is wel erg ver van mn woonplaats vandaan maar dat heb ik er wel voor over)
Heeft iemand ervaring met deze tandarts??

En digitale tandarts zou u mij misschien willen vertellen wat ze bedoelen met een saneringkaart? Daar vroegen ze namelijk om. En ik heb maar gezegd dat ik die heb, al heb ik echt geen idee wat het is :sad:

Groetjes Patricia
patericia

Nou ga daar dus maar niet heen. Je wordt er niet vriendelijk ontvangen. En als ze doorhebben dat je van ver komt (waar we het aan de telefoon over hebben gehad) willen ze je eigenlijk niet behandelen. Toen begonnen ze erover dat ik niet verzekerd zou zijn. Ik heb ze toen gezegd dat ze maar naar het Oz moeten bellen, dat heeft ze dus gedaan en toen kwam ze terug met de smoes dat het telefoonnummer (wat dus achterop je kaartje staat) niet klopte.

Misschien begrijp je het al maar ik ben toen dus weg gegaan. Eenmaal thuis gekomen klopte het nummer van OZ wel, en toen ik mn oude tandarts belde om toch maar een afspraak te maken. (ik heb namelijk een gaatje) vertelde ook hun me doodleuk dat ik 19 zou worden en dat ik dan niet meer bij hun(stichting Bijter) mag komen. Pfffff je zou er toch doodziek van worden.

Gelukkig heeft mn moeder een aardige tandarts dus ik ga met haar mee in Augustus. De tandarts van mn vriend is ook echt 3x nix. Das zo'n beul die het liefste zo snel mogelijk mag boren of trekken. Ik ben voor de grap meegeweest met mn vriend. En voor ik het wist stond ie met een spuit in z'n handen. Toen ben ik dus maar weer netjes in de wachtkamer gaan zitten, met het gevolg dat ik nu weet hoe dat ding eruit en er dus weer een stukje angst is terug gekomen. Bedankt tandarts.

Nou een heel verhaal. Groetjes Patricia
do, 06/27/2002 - 11:01 Permalink
sterretje

hoi patricia,

ja helaas is het vinden van een leuke tandarts erg moeilijk en als je die hebt gevonden wees er dan maar zuinig op.
en helaas is er een tekort aan tandartsen en heb je het dus niet voor het kiezen( leuke woordspeling trouwens al zeg ik het zelf :smile:)
ik vind het wel onzin dat een tandarts je niet wil helpen omdat je van ver komt ik zelf werk in een praktijk in overijssel en wij hebben patienten uit amsterdam / friesland en ga maar door.soms komt er ook een gezin uit italie als ze in de buurt zijn.daar plakken ze dan wel familie bezoek bij aan he hihi :smile:
het is wel lastig met betrekking tot pijnklachten maar das meer lastig voor de patient zelf dan voor de tandarts dus.
ik hoop dat die tandarts van jouw moeder wel leuk is en doe hem dan maar de groeten.

xxx

[ Dit Bericht is bewerkt door: huisvrouw op 2002-07-13 20:22 ]

[ Dit Bericht is bewerkt door: huisvrouw op 2002-07-13 20:23 ]
za, 07/13/2002 - 20:21 Permalink