Tandarts Gezocht

Author:
shefden
Posted:
ma, 01/30/2006 - 13:21
Hoi,

Ik ben jaren niet naar de tandarts geweest uit angst daarvoor.

Gisteren over won in mijn angst dusdanig dat ik een online formulier invulde voor Zuiderteras praktijk in Rotterdam, dicht bij huis. Ik vulde in op het online formulier dat ik angst had voor de tandarts en sinds 1998 niet meer geweest ben.

Vandaag kreeg ik twee emails met een afwijzing van de praktijk omdat ik niet gesaneerd ben en omdat ik jaren niet naar de tandarts geweest ben.

Kent iemand waar ik een goede tandarts kan vinden op Rotterdam Zuid dat niet zo,n houding heeft tegenover angstig patienten en waar men wel welkom is?
joek

Nou, ik kan je niet helpen. Maar ik vind het niet netjes van die praktijk.
Juist als je gespecialiseerd bent in angstpatienten, moet je toch proberen dat die soms al lang niet geweest zijn!
Niet fraai dus.
Veel sterkte verder (gebruik anders eens het zoek-topic van tandarts.nl)

Groetjes,
joke
ma, 01/30/2006 - 16:21 Permalink
femm

aan de andere kant.. als ze dat niet begrijpen dat je door angst langere tijd niet bent geweest dan is het misschien maar betr ook dat je er niet heen gaat.. Ik kan je helaas ook niet verder helpen want ik woon in het noorden.. Maar ik wil je wel veel succes wensen in je zoektocht
ma, 01/30/2006 - 16:46 Permalink
femm

heb je overigens de zoekfunctie van de site al geprobeerd?? als ik op rotterdam en angst specialisatie zoek dan komen er nog wel een paar die ook patienten aannemen.. misschien kan je daar eens kijken..
ma, 01/30/2006 - 16:47 Permalink
shefden

Ik heb inmiddels een tandarts praktijk gevonden die niet arrogant of uit de hoogte doet. Dus, mijn gebit is nu vrij van tandsteen en schoongemaakt. Ik had maar twee kleine vullingen nodig en die zijn ook gedaan en volgende week krijg ik een crown en dat was het, na al die jaren. Het viel wel mee met de angst en gelukig heb ik van zelf een sterke gebit en nu een goede tandarts praktijk. Natuurlijk ook een tandarts verzekering voor de eerste keer.
ma, 02/20/2006 - 21:55 Permalink
KB

Welke praktijk/tandarts is dit op rotterdam zuid. Ik zit nu ook op rotterdam zuid, maar ik ben niet erg tevreden over de behandeling daar.....
alvast bedankt
zo, 03/26/2006 - 19:32 Permalink
dj

Moon bedoelt dat we het liefste hebben dat de naam van de tandarts in dit soort gevallen met PB wordt gedaan. Dat hoeft niet maar als een tandarts dat niet wil of het is wel erg veel reklame, of, of, of dan kan de naam worden weggehaald.
di, 04/04/2006 - 20:15 Permalink