Tandarts Den Haag

Author:
Wesley28
Posted:
vr, 10/26/2007 - 15:51
Deze tandarts neemt nog nieuwe patienten aan. Niet zo vreemd. Met dit topic wil ik namelijk mensen waarschuwen om niet naar deze oplichter te gaan.
* naam verwijderd door beheer, naam is op te vragen dmv pb* vind je op google.
Ik had al langer het vermoeden dat het om een oplichter ging maar na vandaag weet ik het zeker. Ben pas geweest vanwege een zenuwbehandeling maar loop al jaren met aangezichtspijn waarvan ik misschien hoopte dat het na de zenuwbehandeling over zou zijn, maar wat dus niet het geval is. Kom ik daar na een afspraak vanwege de pijn komt hij met een verhaal dat ik met spoed 2 kronen nodig zou hebben en of ik nog wat geld had te spenderen, nadat hij weer foto's had gemaakt (terwijl hij dat ongeveer 2 maanden geleden ook al heeft gemaakt, hoe bedoel je makkelijk geld verdienen). Ook nog eens ongevraagd WEER zogenaamd meteen tandsteen verwijderen, wat ook al ongeveer 2 maanden geleden was gebeurd, hij verzint ze ter plekke voor een paar tientjes extra.
Daarna moet je altijd meteen de rekeningen daar contant betalen. Dus ik vroeg of het niet doorgestuurt kan worden naar mijn verzekering. Dat trutje achter de balie met haar kapsones (*naam verwijderd door beheer* heet ze) vertelde mij meteen dat dat niet kon. Dus ik vroeg natuurlijk waarom dan niet. Ging ze het opeens met de tandarts overleggen. Zei dat het niet kon omdat ik al aan mijn max zat voor ziekenfonds, wat dus onzin is. Dat was voor mij de druppel. Die tandarts verzint zenuwbehandelingen ter plekke om niet lang daarna nog eens extra te kunnen verdienen met kronen, mensen, trap er niet in. Was voordat ik naar deze ging bij een andere geweest maar die vertrouwde ik ook al niet. Toen was namelijk de diagnose dat ik aan de rechterkant een zenuwbehandeling nodig zou hebben en bij deze was het opeens aan de linkerkant. Mijn vertrouwen in tandartsen over het algemeen is hierdoor gezakt tot een dieptepunt. Die andere vond namelijk 9 gaatjes en deze 6 gaatjes. Mijn advies aan iedereen, ga maar eens wat vaker second opinions vragen (zonder erbij te vermelden dat het om een second opinion gaat) en verbaas je over het verschillend aantal gaatjes en de zenuwbehandeling die zogenaamd nodig zijn. Als iemand nog een echt goede betrouwbare tandarts weet in Den Haag die ook nog nieuwe patienten aanneemt dan hoor ik het graag.

Met groeten
Wesley
mecánico para …

Vervelend verhaal Wesley. Maae wat bedoel je met "second opinon" vragen? Dat is namelijk zonder tevragen naar het consult waarin die second opinion gebeurt niet mogelijk. Dan zou je telkens naar een ander moeten voor een consult en dat kost toch ook weer 19 euro nog wat. Dus ik snap je wantrouwen in deze twee rare praktijkhouders, maar er zijn toch ook nog wat nuances. Wat de ene toch liever zou vervangen is voo rde andere nog net goed genoeg. Daar zit vaak wat verschil van inzicht in.
Het verhaal van "met spoed kronen" is wel verdacht natuurlijk, maar goed, daar was je zelf ook al achter.
vr, 10/26/2007 - 16:28 Permalink