Tandarts aan huis??

Author:
Shannah
Posted:
zo, 04/06/2008 - 13:01
Weet iemand of het mogelijk is om tandartshulp aan huis te krijgen ?
Het gaat om iemand die bedlegerig is, in Amsterdam.
Bvd
vV

probleem is dat het daarbij gaat om een soort tandartsbus, zeg maar een rijdende praktijk. Iemand die bedelgerig is, is lastig te behandelen. daarbij hangt het er ook nog vanaf wat er aan de hand is en dus om wat voor behandeling het gaat. Maar het scheelt natuurlijk al wel dat de praktijk en dus de spullen voor de deur staan. Gaat het om bv een prothese, dat kan in principe door een tandarts gebeuren, alles wat daarvoor nodig is kan gewoon in een koffertje meegenomen.
zo, 04/06/2008 - 13:56 Permalink
Shannah

dankjewel voor de antwoorden tot nu toe.
Ze is helaas niet bij Unive verzekerd, maar ik zal ze toch voor de zekerheid even bellen morgen, wie weet is er een oplossing.

Het gaat niet om een prothese, er is een zijtand afgebroken en nu heeft ze een dik gezicht+ooglid....denk dus meer aan extractie.
Ze kan een uurtje per dag uit bed dus geen punt om naar de bus te gaan die makkelijk voor de deur (bijna in de voordeur)kan parkeren.

Andere suggesties, of een tandarts die hiertoe geneigd is zijn meer dan welkom.Kosten zijn niet belangrijk, die zullen dubbel en dwars betaald worden. :)
Bvd
zo, 04/06/2008 - 14:20 Permalink
Shannah

http://www.unive.nl/actueel/7131/Tandarts-aan-huis

Succes!



Ontzettend bedankt, want via de site van Unive zijn we terecht gekomen op de site van tandarts Rob Wolthuizen, die dus deze behandelingen uitvoert, en hij lijkt geneigd na email contact vandaag om te komen en haar te helpen.
Voor iedereen in Noord Holland die met hetzelfde probleem geconfronteerd mocht worden, hierbij zijn website:
http://www.rjwolthuizen.nl/?page=24
zo, 04/06/2008 - 15:36 Permalink