Tandart gezocht zoetermeer

Author:
lotte2
Posted:
ma, 01/31/2005 - 17:30
Hallo

Ik zoek een goede tandart in omeving zoetermeer, heb er al een paar gebeld en eentje naam pas weer in mei patienten aan en een andere helemaal niet.
Ik ging vroeger altijd trouw maar door wat verhuizingen geen nieuwe meer gezocht nu zijn er van twee kiezen een stuk af en er moet iets aan gebueren dat weet ik.
Maar ik had zoveel moed tot dat ik hoord enee we nemen niemand meer aan bel maar de spoed hulp. Maar dat kost vaak klauwen met geld en dat wil ik niet.
Nu is er hier een tandarts dental mind hent iemand die en zo ja wat zijn de ervaringen.
Op dit moment ben ik best angstig want ik weet dat ik moet en er hoe dan ook een behandeling volgt.
Maar ben gewoon bang en schaam me ergens ook wel een beetje dat ik het zo heb verwaarloosd.
Wie o wie kan mij een goede aanraden thanks
FairDent

L.S.,

Bij ons kan u zo terrecht. Voor meer informatie of aanmelden kijk op http://www.fairdent.nl. Schrik niet u krijgt een website die hoofdzakelijk draait om protheses, maar gewone tandheelkunde doen wij ook. Totale gebitsrestauraties zijn bij ons uit te voeren. Bij ons staat de patient centraal, wij passen onze behandelingen dan ook altijd aan op de mogelijkheden van de patient.

M.v.g.,

FairDent

P.S. Hoogvliet - Zoetermeer lijkt verder dan het is. U gaat met de trein naar Schiedam en vandaaruit neemt u de metro naar Spijkernisse. Bij de halte Zalmplaat stapt u uit en dan loopt u naar onze praktijk in 5 minuten. De totale reistjd is ongeveer een uur.
za, 03/19/2005 - 14:32 Permalink