Oude tandarts nog gegevens laten doorsturen?

Author:
twilitekid
Posted:
di, 08/18/2009 - 14:53
Ik ben - vanwege een verhuizing - vorig jaar van tandarts gewisseld. Inmiddels al weer een aantal keer bij de nieuwe TA geweest (2x controle, gebitsreiniging, twee gaatjes laten vullen); ik heb echter aan de oude TA nooit doorgegeven dat ik ben verhuisd en dus heeft die mijn gegevens ook nooit doorgestuurd naar de nieuwe TA. Die heeft er ook nog nooit om gevraagd en ik geloof niet dat er veel bijzonders in staat (oude TA heeft een paar vullingen gezet, verder nooit iets bijzonders gedaan, zelfs nooit foto's gemaakt!).

Denken jullie dat het handig is om die gegevens toch nog door te laten sturen? Of breng ik dan alleen maar onnodig mensen in de war? :P
Spiegeltje

Misschien heeft de tandarts geen behoefte aan het oude dossier maar het is wel het beste om de oude tandarts te melden dat je een nieuwe hebt zodat deze het dossier kan doorsturen. Dan hoeft hij het ook niet meer te bewaren en kan hij je uitschrijven en weer een nieuwe patient aannemen bij wijze van spreken. Wel zo netjes. Niemand raakt daardoor in verwarring.
di, 08/18/2009 - 16:58 Permalink