Onderzoek ultrasoon geluid

Author:
ultrasoon
Posted:
za, 08/15/2015 - 21:39
In Engeland heb je een project groep dat ultrageluid gaat onderzoeken zie http://www.ears-project.eu/emrp/ears-home.html

Het Meldpunt Ultrasoon Geluid kortweg M.U.G. wil graag de effecten van ultrasoon geluid onderzoeken. Werk jij met ultrasoon geluid? Dan willen we graag weten welke invloed het heeft op jouw gezondheid. Uit een studie van de KU Leuven blijkt dat er mensen zijn die ultrasoon geluid kunnen horen. Er is op dit moment geen goede regelgeving rondom ultrasoon geluid. Zie http://mug.pieptonen.nl/ voor meer informatie.
ultrasoon

Dank voor uw informatie. Het lijkt mij dat u niet de enige bent met klachten? We hebben getracht om met de branche van tandartsen in contact te komen. Echter wij krijgen géén informatie hierover. De klachten die bij de arbodiensten terecht komen kunnen we niet opvragen omdat het een medisch geheim betreft.

Wij raden aan om niet alleen het te bespreken met uw eigen huisarts. Want die kunnen weinig doen aan deze klachten. We raden iedereen aan die klachten heeft het te melden aan de GGD. U dient uw klacht door te geven aan de GGD in uw regio. Kijk op http://www.ggd.nl voor de GGD in uw regio.


Ook dient er een melding gemaakt te worden aan de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit. De melding kan digitaal worden doorgegeven via https://www.nvwa.nl/ .
wo, 08/26/2015 - 17:09 Permalink