Nieuwe tandarts en alleen maar ellende!

Author:
Nino
Posted:
ma, 06/15/2009 - 15:16
Ik heb echt geen idee meer wat ik moet. Ik had nooit iets met mijn tanden. Het begon toen ik een licht zeurend gevoel kreeg in 1 kies. Ik dacht misschien een gaatje ofzo? Ik mocht langs komen niets te zien op de foto en op de kies getikt en met een koud watje erop. Alleen t koude watje deed pijn en hij besloot een wkb te doen, tijdens de behandeling zei hij van ik heb de kies ernaast ook maar gedaan want die was ook wat gevoelig voor het koude watje, maar ik had helemaal geen last van die kies. (het waren 2 compleet gave kiezen)(kreeg een rekening van 1060 euro voor wkb, heb normale wortels, vind dit ziekelijk veel :o ) Vervolgens deed 1 kies verschrikkelijk pijn na de behandeling geen enkele pijnstiller hielp!! Het moest weer open gemaakt worden en daarna ging het wel weer met de pijn. Vervolgens is het later helemaal dicht gemaakt. Tijdens de behandeling waren er 2 gaatjes gevonden bij 2 andere kiezen hiervoor moest ik een afspraak maken, maar ze hadden pas plek over 6 maand!!!!!!!!!!!!!!!! Na een tijd zeuren bleken ze een nieuwe tandarts te hebben aangenomen en kon ik daar eerder terrecht. Gelukkig... al met al wel meer dan een maand gewacht. Tijdens die behandeling had de tandarts een stuk van een kies afgebroken en bleek een vulling tehoog waardoor mijn zenuw geirriteerd was bleek achteraf. En de assistente die stage liep geloof ik had met een afzuigding mijn kaak nogal gekneust waar ik dik een maand last van had. Er werd een noodvulling geplaatst en anderhalve mnd later kon ik komen voor de echte vulling maar de noodvulling was niet goed waardoor ik eerder moest. De vulling zit er nu in en ik heb nog steeds erg last van de kies met de geirriteerde zenuw. Slik nu al maaaaaaaaanden pijnstillers en ben de tandarts echt zo zat. Ik heb nu zelfs angst voor de tandarts en hoop dat ik geen wkb voor deze laatste kies moet hebben.. :smt010
Spiegeltje

Uw vraagt wat u nu moet. U bent overduidelijk niet tevreden bent met de werkwijze van de praktijk en twijfelt aan de tandarts. Daarvoor heeft u ook genoeg reden: met name vanwege de gebrekkige communicatie van de tandarts richting u. Zomaar een wkb uitvoeren zonder dat u daarvan wist, dat kan en mag niet. Ook moet de tandarts u inzage geven in de kosten van zo'n behandeling die inderdaad fors kan oplopen. U zou uw tandarts in een gesprek kunnen aangeven wat u niet bevalt en hoe u het graag ziet en kijken of er verbetering optreedt. Zo niet dan is de enige optie een andere tandarts zoeken.

Bij de diagnose wkb kun je ook de nodige vraagtekens stellen als er niks op de foto is te zien en u gave kiezen hebt (had). Maar dat is moeilijk hard te maken.
ma, 06/15/2009 - 19:47 Permalink