Naar een nieuwe tandarts.

Author:
tjaatje
Posted:
za, 06/04/2011 - 10:45
Door de jaren heen toch te veel negatieve ervaringen gehad met mijn huidige tandarts.
Zoals dat mijn zoon pas eind van deze maand terecht kan voor een wortelkanaalbehandeling omdat zijn tand door een val is beschadigd. Deze tand wordt nu al behoorlijk zwart.. En volgens wat ik begrepen had is juist een wkb er voor bedoeld dat die tand niet gaat verkleuren.
Hij zou niet eerder plek hebben in zijn agenda.
In het verleden weigerde hij mijn zoon door te sturen naar de orhodontist, na lang aandringen kwamen we daar dan toch, en toen bleek dat dit ook niet later had gemoeten ivm het verbreden van de bovenkaak.

Kan ik echter overstappen zonder problemen naar een andere tandarts? ivm zorgverzekering.
vV

wel zelf bij de oude tandarts vragen het dossier naar de nieuwe door te sturen, weet ie gelijk dat u niet meer komt.

hopelijk heeft u bij de nieuwe tandarts (als de inschrijving door kan gaan natuurlijk) een betere toekomst. vertrouwen is erg belangrijk.
za, 06/04/2011 - 12:19 Permalink
jolanta

Hallo.Ik verloor een tand aan de onderkant van de mond , ging ik om te vragen bij de tandarts, ik wil dat een tand is word gezet Mijn dokter begon berekening van de kosten van mijn hele bodem vast,omdat daar nog geen twee tanden in de onderkant,maar ik wil niet alles, andere niet te zien,alleen ik wil een deze,ik heb geen geld voor alle,dus Dr berekening,en zegen tegen mij,nu ik moet denken,wat ik wil doen. Ik weet het niet waar te gaan,waar ik kan krigen beetje andacht om mijn behoeften.Ik begrip dat dokter wilt doen wat beter,maar ik kan niet voor dat betalen.
zo, 08/21/2011 - 18:00 Permalink