mondrestauratieadvies na ongeluk omgeving delft

Author:
boukje ypma
Posted:
za, 03/11/2006 - 11:52
Ik ben twee-en-een-halve week geleden op mijn fiets geschept door een auto en mis nu van een aantal tanden stukken. Ik ben nu op zoek naar iemand die m'n tanden kan restaureren. M'n eigen tandarts stelde voor de tanden op te bouwen met gewoon kiezenvulsel en eventueel later met porselein. Ikzelf zou het liever gelijk met porselein opgevuld hebben omdat ik denk dat dat mooier is. Mijn eigen tandarts wist ook geen specialist op dit gebied. Kan iemand mij misschien helpen?

mvg Boukje
vV

Tja in de regio delft niet, wel in Arnhem, Hein de Kloet, kan toveren met vulmateriaal (composiet) zodat porselein vaak niet eens nodig is. Ik neem aan dat de veroorzaker wel aansprakelijk gesteld is voor de kosten op korte termijn en de nog te verwachten kosten op langere termijn?

(op kortere termijn het herstel, mogelijk gevolgschade door nu nog niet bekende afsterving van de zenuwen, op termijn vervangen composiet al dan niet door porselein, en dat x factor xx op de erg lange termijn met correctiefactor voor de inte verachten inflatie).
zo, 03/12/2006 - 14:28 Permalink