moet ik van tandarts verwisselen

Author:
bounjoca
Posted:
ma, 04/20/2009 - 14:56
moet ik van tandarts verwisselen alleen op basis van veeeel slechte ervarings verhalen
wij horen in het dorp al jaren hele slechte verhalen van onze tandarts van zeer veel vernielde gebitten en meer zij hebben tot nu toe geen probleem tja hij is niet kindvriendelijk maar daar ben ik zelf altijd bij en eis uitleg en dat gaat redelijk we zijn altijd wel heeel snel weer buiten ongeveer tien minuutjes met 5 man waar onder 3 kids ik weet niet wat ik moet doen maar altijd als mensen horen dat wij bij deze man zitten horen we weer vreselijke verhalen waar we natuurlijk erg veel gaan twijfelen over zijn kwaliteit als tandarts hij is al veel ouder
hoor graag jullie meningen en wat ik moet doen weet dat hij diverse rechtzaken heeft of heeft gehad
groetjes een bezorgde moeder mensen zeggen ook allemaal dat het de toekomst is vanhet gebit van mijn kinderen
vV

10 min voor 5 man kan...als ie aleen even snel kijkt, meer niet. en dan ziet ie alleen de echt in het oog springende zaken. Leeftijd zegt niets, aantal rechtzaken eigenlijk ook niet zolang je de kern van de zaak en de uitslag ervan niet weet. Kunnen zaken zijn in verband met wanbetaling patienten, en de betrokkenen zullen dat niet zo gauw toegeven..

Twijfel je, vraag eerst eens voor jezelf en je wderhelft een second opinion, wel buiten de werkregio van de eigen tandarts, voor de zuiverheid van het oordeel. Laat foto`s maken en een onderzoek doen, en vraag de resultaten op papier mee, en de foto`s (digitaal op cd liefst, heeft een eventueel nieuwe of de huidige tandarts wat aan). en trek dan je conclusies. gewoon op basis van feiten, en niet op basis van praatjes van derden.
ma, 04/20/2009 - 20:00 Permalink
bounjoca

kan je wel voor een keer na een andere tandarts voor controle
ik weet niet hoe zoiets werkt
en alle klachten waren van slechte kwaliteit van het gebit en onderhoud ervan
af en toe verwijdert hij tandsteen maar ik heb nog nooit een foto gehad en mijn man ook niet een van de kinderen een keer
ma, 04/20/2009 - 20:12 Permalink
vV

niet voor controle, voor een second opinion. Gewoon gaan bellen, niet elke tandarts doet het of heeft er zin in, dus duurt misschien even voor je er een vindt, maar moet lukken. Gewoon een andere grote plaats in de buurt uitzoeken, op een half uurtje rijden of zo, dan weet je dat er in principe geen connecties zijn uit hoofde van dienst/waarneming voor elkaar.
ma, 04/20/2009 - 21:21 Permalink