Marrokaanse tandarts

Author:
kellebel
Posted:
vr, 04/11/2003 - 17:48
Hallo allemaal,

Een vriend van mij is marokkaan en is al sinds hij in Nederland woont niet meer naar de tandarts geweest (5 jaar). Hij wil wel graag naar de tandarts en is absoluut niet bang maar kan er geen vinden die hem wilt helpen. Als hij een tandarts belt willen ze hem nooit aannemen omdat er geen plek meer is. Hij heeft zowat elke tandarts in Breda gebelt maar iedereen zegt dat hij vol is. Toen zijn vriendin belde naar een tandarts hadden ze wel plek. Toen ze echter zei dat het niet om haar ging maar om haar marrokaanse vriend wilde deze tandarts hem niet aannemen. Ik vind dit belachelijk en onterecht. Wie weet een goede tandarts in Breda of omgeving die een marokkaanse jongen wel wilt helpen??

Groetjes kel
TessaB

Ik weet geen tandarts, maar m.i. mag geen enkele tandarts iemand om zijn afkomst wijgeren. Dat is nml discriminatie. Zou er wel een melding van doen!

Tessa
vr, 05/02/2003 - 14:03 Permalink
Lieneke

Ik denk dat ze je de Marokaanse man weigeren omdat ze denken dat dit gebit er wel niet al te best uit zal zien. Dit vergt dus veel tijd om het wel weer goed te laten uit zien. Veel tandartsen hebben hier helaas geen tijd voor en nemen alleen 'gerenoveerde' patienten aan. Ik vind het ook niet kunnen hoor, begrijp me niet verkeerd!
vr, 05/02/2003 - 14:44 Permalink
terry

dus moeten ze nu zo Marokaanse man zomaar laten stiken.raar nederland zeg.
blijven zoeken hoor er is vast nog wel iemand die je wel wilt helpen.
grtzzz terry.
za, 05/31/2003 - 13:45 Permalink