Kerst en Oud en Nieuw

Author:
sanderdellen
Posted:
wo, 12/10/2003 - 11:09
Ik ben benieuwd naar ervaringen en belevenissen met de tandarts rond de feestdagen.

Zijn er lange wachtijden?
Zijn er ook grote ingrepen tijdens kerst en oud en nieuw?

Ik heb met een kennis van mij erg vervelende ervaringen gehad, de tandarts leit hem met oud en nieuw wachten, maar 2 januari was het te laat . de kies moest eruit.
dj

Ja, nog zoiets, hoe gaan tandheelkundigen om met notenkolder? Zijn daar procedures voor? Dat heb ik me wel zitten afvragen.
Ik heb in de supermarkt gezegd dat ik ivm met notenkolder dan maar een amandelletter nam, maar ze moesten er alleen maar om lachen!
wo, 12/10/2003 - 16:05 Permalink
natascha31

in de "kerst dienst" krijgen we nog wel eens mensen met afgebroken kiezen door het eten van konijn incl. kogeltje! (wat trouwens geen spoedgeval is, een afgebroken kies tenzij je er natuurlijk pijn aan hebt)Aangezien er vaak nogal wat alcoholische drankjes gedronken worden tijdens de feestdagen hebben we ook wel eens iemand in de praktijk gehad die tegen een lantaarnpaal opgelopen was, en dat is niet echt goed voor de voortanden! Deze kerst weer dienst. ik hoop dat het rustig blijft
ma, 12/22/2003 - 22:50 Permalink
Moon

Ik hoop voor je dat niemand tegen lantaarnpalen aanfietst! Sterkte en ondanks dat je dienst hebt, maak er een mooie kerst van!!!!!!
( ik neem toch aan dat jullie tijdens de kerst een soort van spreekuur hebben en dat dan de mensen komen en jullie de rest van de dag gewoon thuis bij jullie familie zitten??? of zitten jullie in de praktijk te gourmetten en te wachten tot een of andere malloot tegen die lantaarnpaal fietst???;))
di, 12/23/2003 - 14:25 Permalink
dj

Mwhh, vorig jaar oudejaarsnacht heb ik in een Rode Kruisgebouw doorgebracht.
Ineens viel de stroom uit, dus ik naar buiten, even kijken, sta ik ineens naar tien meter hoge vlammen te kijken. Even later moest ik mijn woning uit.. Maar die stond de volgende ochtend nog. Die nog wel..

Het mag van mij wel even iets minder dit jaar..

[ Dit Bericht is bewerkt door: dj op 2003-12-24 00:27 ]
wo, 12/24/2003 - 00:26 Permalink
de digitale tandarts

Spoeddienst in de kerstvakantie komt toch vnl neer op: losgelaten kronen, uitgevallen vullingen en opspelende zenuwen of andere ontstekingen.

Tijdens oud en nieuw kunnen we mogelijk erger verwachten door vuurwerk, ongelukken en vechtpartijtjes, maar de meeste daarvan zullen naar de EHBO-post van het ziekenhuis gaan.

Met vriendelijke groet.


[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2003-12-24 11:24 ]
wo, 12/24/2003 - 11:23 Permalink
natascha31

Zo, mijn dienst zit er weer op. Het viel erg mee. Een extractie en een aantal endo's. We hadden inderdaad een inloopspreekuur dus kon ik verder gewoon bij mijn familie zijn. We gingen dus niet aan de kalkoen in de praktijk! (wat mij eigenlijk wel erg gezellig lijk voor een keer hoor!)Elk jaar versieren we de hele praktijk met kerst en natuurlijk hebben we dan ook een kerstboom. We doen wat minder lampen aan en gebruiken lekker veel kaarsjes. De patienten vinden dit altijd erg leuk, en wij natuurlijk ook!
za, 12/27/2003 - 19:13 Permalink