Kapotte dummy wel betalen?

Author:
kuifjekamer
Posted:
za, 10/17/2009 - 15:58
Ik heb een vraag. Onlangs is bij mij een 3 delige brug geplaatst. Mijn tandarts heeft apart de dummy kosten in rekening gebracht terwijl, naar ik begrijp uit de tarievenlijst van 2007, dat de dummy kosten inclusief is bij de kostenpost R25 ? De totale ksoten van de brug waren 1563,90.
Daarnaast heeft de dummy 2 dagen gezeten en toen brak hij doormidden op het tussen deel waardoor 1 element er dus af was. Deze heeft de tandarts gerepareerd maar hij is op dezelfde dag weer kapot gegaan (in 5 stukken gebroken). Ik moest weer komen maar hij was niet meer te repareren dus de tandarts heeft het zo gelaten. Ik heb dus de rest van de tijd zonder dummy gelopen. Mag de tandarts de kosten van de dummy dan wel in rekening brengen?


Groeten Edith Meeuwessen.
Marry1972

ik ben het met Maja eens. Normaal gesproken wordt dit goed opgepakt door de juiste tandarts. Het gaat ook om behoud goed contact patient-behandelaar. Tandartsen spreken in dit geval over een werkstuk, als je niet tevreden bent, kun je deze ook weer laten herstellen in de praktijk..(doorgaans tenminste..)..Succes!!
wo, 10/21/2009 - 13:48 Permalink