Ineens een andere tandarts

Author:
hermina
Posted:
zo, 08/30/2020 - 20:29
Hallo,

Ik ben al meer dan 10 jaar intussen bij dezelfde praktijk en bij dezelfde tandarts. Kleine praktijk, geen receptie oid, heel prettig altijd. Maar bij de laatste controle werd ik ineens binnen geroepen door een andere tandarts. Bleek dat mijn eigen tandarts al een behoorlijke tijd even niet zijn praktijk kon doen.
Nu heb ik natuurlijk alle begrip daarvoor, wat ik alleen niet begrijp is dat ik (en anderen met mij wrs ook) daar niet over geïnformeerd ben, die andere tandarts. Echt nergens, terwijl ik een reminder kreeg wanneer de afspraak was. Stond ook niet op de site, was een complete 'verrassing' voor mij. Ik hoef niet te weten wat er is, maar volgens mij wel dat ik ineens een andere tandarts heb. Of denk ik hier te medisch over?
Lieneke

Naar mijn weten is daar niet echt een regel voor. Netjes is anders in elk geval...Kan me voorstellen dat diegene die nu weggevallen is normaal gesproken diegene is die dit soort dingen aanstuurt. Er is dus simpelweg even niemand die de balie een opdracht heeft gegeven.
ma, 08/31/2020 - 12:38 Permalink
hermina

Als antwoord op door Lieneke

Bedankt voor je antwoord! Er is geen balie, wachtkamer met 2 praktijkruimtes, kleine praktijk waar de assistentes dit soort dingen regelen. Ik krijg ook een herinnering voor mijn afspraak, zo moeilijk moet het niet zijn. Degene die uitgevallen is kan dit nu echt niet regelen, maar de rest van de praktijk (3 losse in 1 gebouw met veel samenwerking) hadden dat prima kunnen doen. Maar goed, de volgende keer bel ik zelf gewoon eerst maar even.
ma, 08/31/2020 - 17:15 Permalink
Chris888

Ik vind het ook niet netjes dat als toch een reminder gestuurd wordt, een mededeling over vervanging niet wordt toegevoegd.

Het zal voor een controle vast niet vaak voorkomen, maar ik denk dat je als patient kosteloos rechtsomkeert zou kunnen maken. Als ik voor een behandeling bewust iemand heb uitgezocht zou ik het misschien nog wel doen ook, weer weggaan.
Maar volgens mij is het bij allerlei operaties in ziekenhuizen vrij gangbaar, dat opeens een ander de procedure uitvoert.
wo, 09/02/2020 - 17:26 Permalink