Inderdaad je hebt GELIJK tav X !!!!

Author:
R
Posted:
ma, 03/29/2004 - 03:54
Beste Rick en anderen incusief de digitale tandarts.

Wat betrefd je aantijgingen jegens de "heer" X kan ik je verhaal volledig onderbouwen.

Ik heb een heel gezin wat bij hem onder "nehandeling" is geweest met de brokstukken van zijn knoeiwerk onder behandeling gekregen en gelukkig op tijd weten onder te brengen in mijn netwerk, zodat de moeder van het gezing letterlijk haar reeds aan het rotten zijnde botweefsel (of wat ervan over was) kon laten verwijderen.

De oorzaak is dit heerschap geweest, zijn werk en het fijne amalgaam.

Gelukkig zijn er steeds meer tandartsen die niet langer meer met deze praktijken te maken wensen te hebben, namelijk mensen bewust ziek maken met vullingen en behandelingen.

En heb ik met demedewerking van het netwerk dit gezin weten te redden van totale vernietiging van zowel de gezondheid als de familie sfeer etc. zelf, om maar te zwijgen wat dit heeft gedaan met het voormalige bedrijf, want dit heeft de man des huizens moeten sluiten, omdat hij zorg oest dragen voor het gehele gezin.

Hij heeft lang en vaak met rancune plannen rondgelopen, wat ik volledig kan begrijpen.

Voor de rest wil ik als kant tekning plaatsen dat ik het in en in trist vind dat nog altijd de informatie tav amalgaam en kwik wat erin zit (1 van de meest toxische stoffen op aarde) nog altijd v/d mensen word ontnomen!

Dus digitale tandarts wellicht ligt hier ook wel een rol voor u weg gelegd, het is tenslotte uw beroep en het zou meer dan voor u spreken indien u hiervoer ook eerlijk informatie en wellicht zelfs een aparte groep aanmaakt? Dit zodat de mensen wel deze info kunnen verkrijgen etc. en weten waar ze voor kunnen kiezen en waarvoor niet.

Tot slot wens ik een ieder alle gezondheid toe en dat men realiseerd dat met geld veel te koop is, echter dat gezondheid onbetaalbaar is!

Groet

Ramon

Ps. indien gewenst, wil ik wel kontakt leggen met die familie zodat hetgeen ik zeg ook aangetoond kan worden.

[ Dit Bericht is bewerkt door: dj op 2004-03-30 02:38 ]
dj

Beste Ramon,

1 De identiteit van de bedoelde tandarts is al genoeg duidelijk, zelfs al teveel naar mijn mening. Tandartsen zijn aan beroepsgeheim gebonden dus kunnen zich op deze site op de punten waar het om gaat, wat er met mensen is gebeurd, niet verweren.
Het persoonlijk en herkenbaar aanvallen van tandartsen (en alle handelingen die op hetzelfde neerkomen) heeft het voorspelbare gevolg dat vanuit de tandheelkunde- professie minder bijgedragen zal worden aan deze site en sites als deze.
Uit deze site komt, althans naar mijn mening, teveel goeds voort om hem in gevaar te laten komen door persoonlijke conflicten, hoe verstrekkend de omstandigheden rond zo'n conflict ook kunnen zijn voor patienten. De aanduidingen rond de identiteit van de tandarts zijn door mij verwijderd.

2 De door mij verwijderde alinea was beneden peil. Doe zoiets aub niet weer.

3 Het gevolg van het stimuleren van de amalgaamdiscussie op het forum zou jammer genoeg zijn dat voor- en tegenstanders elkaar in de haren zouden vliegen. Eruitkomen op het forum gaan we (naar mijn mening) niet maar de kans bestaat levensgroot dat het functioneren van het forum er ernstig onder zou leiden. Dat zou voor vele mensen slecht nieuws zijn.

Vandaar.

dj

[ Dit Bericht is bewerkt door: dj op 2004-03-30 04:42 ]
di, 03/30/2004 - 02:33 Permalink
de digitale tandarts

Het heeft geen zin de discussie over de mogelijke schadelijkheid van amalgaam hier te gaan voeren.

Er bestaat zoveel wetenschappelijk bewijs dat in het algemeen amalgaam geen significante effecten heeft op de populatie dat wat mij betreft de discussie gesloten is.

Het belangrijkste onderdeel van het forum, namelijk het vinden van steun voor mensen met angst voor de tandarts mag er niet door verstoord raken.

Met vriendelijke groet.
di, 03/30/2004 - 20:51 Permalink
R

Weledelgestelde digitale tandarts,

Leuk dat u het onderwerp zo stoer afdoet, aan u hoe u met dit alles wat aantoonbaar is met feiten wil omgaan en hoe u wenst te leven.

Echter zou het u niet misstaan anderen de mogelijkheid tot dit weten erover te gunnen i.p.v. zich er zo makkelijk af te maken.

Voor alle duidelijkheid spreekt hier iemand tot u, die gediagnositiseerd is met Multiple Sclerose en Acromelagie als gevolg van het kwik van amalgaam.

Het bewijs dat dit de oorzaak is, blijkt oa. wel uit het feit dat ik weer volkomen genezen en gezond ben.

Dat ik dit heb weten te realiseren is niet dankzij de werkwijzen en methodieken van tandartsen uit de reguliere branche, echter komt simpel omdat ik zeer vermogend ben, totaal onafhankelijk en erdoor wel mijn eigen gezondheid en behandeling ervoor/van heb weten te sturen.

Dit weten en mijn inzet tbv de mens zal dan ook nog grotere gevolgen krijgen, simpel omdat ik niet van plan ben ook maar op enigemanier beindrukt te raken door meningen of gedragingen van mensen of instanties als de uwe.

Indien u met mij wenst te spreken over het wel of niet schadelijk zijn van die stoffen in de vullingen dan verwijs ik u als eerste naar Leeflang dentals en erna zie ik u graag in de rechtszaal in straatsburg terug, waar wel een open duscussie zal worden gevoerd met een uitspraak.

Dit simpel omdat nedeland maar een heel klein vlekje is op de wereld kaart en er in europa wel degelijk andere beleidslijnen worden gehandteerd.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geinformeerd en mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan verneem ik deze graag, echter wel als deze gebaseert zijn op feiten.

Hoogachtend,

R
zo, 04/11/2004 - 01:58 Permalink