implantaten, door wie?

Author:
amien
Posted:
do, 01/27/2005 - 17:10
ik heb 1 implantaat nodig (voortand). Mijn eigen tandarts doet dit helaas niet. In het ziekenhuis kan het wel, maar moet ik tot juni wachten. Weet iemand in de buurt van Den Haag een tandarts die dit kan en is aan te raden??

2 in rotterdam:


http://www.gcvanbeek.nl/
http://www.whordijk.com/

iemand bekend?

ik loop op dit moment met een plaatje en irriteer me er erg gaan, vandaar dat ik snel over wil stappen naar een implantaat

help :smt001
amien

bedankt voor je reactie..

aanvullende vraag: als de implantaat gezet word .. krijg ik dan een noodkroon of moet ik dan nog met een plaatje blijven lopen? ik had begrepen dat het mogelijk is dat je pas na 6 maanden je definitieve kroon krijgt.. klopt dat??
wo, 02/02/2005 - 11:04 Permalink
minique

Dat zal je aan de implantoloog moeten vragen, want volgens mij hangt dat af van een aantal factoren: bijv. welk 'systeem' de implantoloog gebruikt, of er botopbouw nodig is.
Bij mij was het in de bovenkaak (wat vanwege de botstructuur toch al langer moet ingroeien dan in de onderkaak), plus het feit dat er bij mij iets botopbouw nodig was, dus bij mij moest het inderdaad 6 maanden ingroeien (onder het tandvlees). Daarna operatief onder het tandvlees vandaan gehaald, 2 weken daarna happen en 3 weken daarna de kroon erop.
Bij mij was een noodvoorziening niet nodig omdat het de 1 na achterste kies betrof (verstandskiezen niet meegerekend) en het dus niet zichtbaar was.

:smt006 Monique
wo, 02/02/2005 - 11:31 Permalink