hoop is gevlogen

Author:
Carolinef
Posted:
zo, 05/16/2004 - 17:30
nu ben ik al jaren bezig met het herstellen van mijn gebit, ik ben mijn hele leven al diabeet en ondervind hierdoor de nodige hinder in mijn gebit, ik rook niet, drink niet en leef eigenlijk wel gezond.
Tijdens mijn zwangerschap (nu 2e) gaat de weerstand van mijn tanden al helemaal achteruit, er breken van tijd tot tijd gewoon stukjes af of vullingen laten spontaan los.
Ik heb dus eigenlijk een abonnement op de tandarts, wat ik op zic niet zo'n ramp vind, bang ben ik niet, zolang hij me verdooft mag hij en doen en laten wat hij wil, maar...........HET RESULTAAT VERSCLECHTERD JUIST IPV DAT HET ER BETER OP WORDT.
Mijn hoop vervlaagt helemaal, daarnaast kost het me nog t nodige ook, ik heb t meest uitgebreide verzekerings pakket mbt tandheelkunde maar dan nog heeft het me eigenlijk n rib uit mijn lijf gekost.
Ik ben nu serieus aan het overwegen of een kunstgebit geen optie zou zijn?
Klinkt misschien drastisch zeker aangezien ik 29 ben maar ik weet t ander ook niet.
die mooie methodes die je op tv ziet zijn onbetaalbaar dus voor moi al afgeschreven.

dus wat denken jullie, doen??? en wordt dat zomaar verricht?
CD

Het belangrijkste voor de mond is dat de diabetes gereguleerd is. Anders krijgt men eerder last van problemen. En met een zwangerschap is ook moeilijk, omdat de hormoonhuishouding verandert.
zo, 05/16/2004 - 17:40 Permalink
Roxanne

Hé wat rot voor je dit allemaal!

ik weet niet hoe het is met de tandartsen in de buurt van jullie, maar kan je misschien een second opinion nemen bij een andere tandarts? zodat die misschien iets meer voor je kan betekenen? want een Kunstgebit lijkt wel makkelijk maar dat is het (vaak) niet...

Misschien kan je met de tandarts zelf overleggen dat je niet echt vind dat hij goed bezig is...?

Nou houd ons op de hoogte!
Groetjes en sterkte!
Roxanne :smt006
zo, 05/16/2004 - 19:24 Permalink