Hoe weet je of een tandarts goed is,

Author:
admin
Posted:
do, 12/27/2001 - 17:06
Allereerst webmasters, mijn complimenten voor de site. Ziet er perfect uit.

Door mega-angst voor de tandarts was ik een jaar geleden, vijf jaar niet meer geweest. Dit onder andere na een behoorlijk slechte ervaring met een "slager" bij defensie (dienstplicht)
Inmiddels met veel ingeprate moed, pijn moeite en kosten een vriendelijke tandarts gevonden. Nu helemaal gesaneerd, en alles lijkt weer in orde.

Alleen wil ik eigenlijk een tandarts dichter bij huis. De huidige zit zo'n 60 kilometer weg en is dus niet echt praktisch. Er zijn genoeg tandartsen in de stad waar ik woon (Alphen aan den Rijn)maar hoe vind ik de juiste tandartsen zijn ook mensen dus ik neem aan dat er verschillen in opleidingsniveau, kwaliteit en inzichten zijn. Waar kan ik naar vragen/kijken, om te voorkomen dat ik een botte beer of slager tref?
de digitale tandarts

Ongetwijfeld zijn niet alle tandartsen hetzelfde en mogelijk zitten er ook kleine verschillen in de behandelingen.
Maar een groot deel van alle tandheelkundige handelingen zijn omschreven in leerboeken en moeten ook voldoen aan bepaalde criteria.

Het kan bijna niet anders dan dat alle tandartsen onder normale omstandigheden deze criteria halen bij standaardbehandelingen. Ik denk dat je daarom ook niet overdreven op zoek moet gaan naar de 'beste' tandarts.

Zoek een tandarts waarbij je je thuis voelt, met wie je op een normale manier kan comminuceren en waar de behandeling vertrouwen opwekt.

Dit lees je natuurlijk niet af van het bordje aan de muur of uit de gouden gids of via onze site. Maar je kunt natuurlijk altijd een eerste afspraak maken voor een consult om te zien of het je bevalt.
Vraag het aan vrienden/bekenden, probeer daar informatie over hun tandarts te krijgen.

Ik weet dat het in deze tijd van het tandartsentekort niet makkelijk is, ik wens je daarom veel succes met het zoeken van een tandarts.

Met vriendelijke groet.
do, 01/03/2002 - 19:08 Permalink
admin

Bedankt voor uw reaktie.
Veel tandartsen nemen in principe geen nieuwe patienten meer aan. Dat beperkt de keuze al een heel eind.
ma, 01/07/2002 - 12:11 Permalink
de digitale tandarts

Nogmaals succes

Helaas voldoet de populatie van tandartsen aan de wetten van de 'varkens-cyclus'

20 jaar geleden teveel, nu te weinig en over 20 waarschijnlijk weer teveel.........


[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-01-08 00:20 ]
di, 01/08/2002 - 00:19 Permalink