Hoe kan dit nou????

Author:
Mamsvandrie
Posted:
wo, 03/14/2012 - 15:24
Hallo allemaal,

Ik heb door de kindertandarts en later door een zeeeeeer strenge en gevoelloze (hee waren dat mijn tanden maar) tandarts erge angst ontwikkeld.......
Al dagen ben ik erg zenuwachtig en kan er slecht van slapen. De dag zelf ben ik enorm aan de diarree en echt ziek, puur van angst.
Nu kom ik sinds 1 1/2 jaar bij een andere tandarts en tot mijn super enorme verbazing heb ik nog steeds geen gaatjes oid. Waar de andere tandarts met zijn haakje hard porde en trok (mijn hoofd werdt dan wel eens mee opzij getrokken, waarbij de tandarts dan theatraal zuchte...), dit deed altijd zo`n zeer!!!.

En deze tandarts gaat rustig alle tanden en kiezen af maar pord nooit eens tussen een tand of kies.
Vorig jaar na de controle (weer erg veel angs, zweten en diarree) kreeg ik (39 jaar) een paar tia` tjes (deze ontstonde volgens de arts door een hartritmestoornis, en dat heb ik vaker, vooral bij erge angst) en lag 6 dagen in het ziekenhuis.
Tuurlijk is dit niet door de tandarts ontstaan, maar het heeft wel meegeholpen.......

Heel verhaal, maar wat ik me nu heel serieus afvraag....... Heb ik nu wel een goede tandarts?, eerst had ik altijd meerdere gaatjes en nu ineens 1 1/2 jaar niet, een van de kinderen vorige keer trouwens wel.

Wie heeft een goede tip voor mij want hoewel ik hier nu blij zit te zijn omdat ik niets had, maakt het me wel erg onzeker.

Gr, mamsvandrie
Newtan

Kijk eens mee, zou ik zeggen.
Met een handspiegel.
Natuurlijk wil je niet geconfronteerd worden met nare tanden en viezigheid.
Maar angstige mensen bij mij in de stoel vinden het juist prettig om te zien wat ik allemaal zie met een controle.
Je tandarts is ook opgeleid om eenvoudige dingen uit te leggen.
wo, 03/14/2012 - 21:56 Permalink