help? :(

Author:
StuKa79
Posted:
do, 03/25/2004 - 19:09
ik ben dus al een aantal jaar door omstandigheden niet naar de tandarts geweest en de laatste tijd durf ik ook steeds minder. Zeker omdat ik het idee heb dat er, omdat ik al jaren niet geweest ben, wel wat aan gedaan moet worden. Mijn verstandskiezen zijn nu een deel door en krijg ook last. Alleen heb ik weleens gehoord dat je verzekering niks meer vergoed wanneer je langer dan 2 jaar ofzo niet geweest bent. Dan heb ik echt een probleem want ik ben maar een arme student maar moet echt naar de tandarts! Wie kan me helpen?
Moon

Hoe wil je geholpen worden??? Wat wil je horen? Waar kom je vandaan? ALs je niet verteld in welke omgeving je woont, kan zeker niemand je een tandarts aanraden...
(volgens mij kan niemand hier echt veel met wie kan me helpen als je niet aangeeft waarmee je geholpen wil worden en op welke manier... :smile:)
do, 03/25/2004 - 21:53 Permalink
StuKa79

oeps, foutje... bedoelde dat ik wilde weten of de verzekering het wel vergoed aangezien ik dus gehoord heb dat ze niks vegoeden als je langer dan 2,5 jaar niet geweest bent.
vr, 03/26/2004 - 05:48 Permalink
Ricky

In principe hanteert de ziekenfonds-verzekering deze voorwaarde niet meer! Als je een particuliere verzekering hebt, kan deze voorwaarde misschien nog wel bestaan, maar dat moet in je polisvoorwaarden staan. Of bel even naar de verzekering. Kun je gelijk even vragen hoeveel en wat er vergoed wordt.
Succes, Rick :wink:
vr, 03/26/2004 - 10:06 Permalink
Bliepmiep

Wat raar zeg dat ze het niet meer hanteren.
Ik ben zelf ook zo;n geval die tijdje niet is geweest en vind het niet meer dan logisch dat ik dan zelf moet dokken.... eigenlijk..

Maar het komt me wel erg goed uit!! :grin:
vr, 03/26/2004 - 18:27 Permalink
dj

Hoi,

Dat komt ook door de omstandigheid dat er te weinig tandartsen zijn.. Iedereen eens per half jaar controleren had lange tijd simpelweg op logistieke problemen gestuit, nu nog denk ik.

Doeg,
vr, 03/26/2004 - 21:11 Permalink
Ricky

Toch is het minder vreemd als het lijkt.
In principe moet iedere volwassene nu zelf alles betalen. Als je iets vergoed wil krijgen kun je je er voor verzekeren, natuurlijk tegen betaling van een premie. Hoe meer je vergoed wil hebben of hoe groter je een risico bent voor de verzekeraar (bijv. lang niet geweest!). des te hoger de premie. En de verzekeraar kan je zelfs weigeren. Op deze manier kan je alsnog "gestraft" worden voor het niet regelmatig naar de tandarts gaan!
Groeten, Rick
za, 03/27/2004 - 12:22 Permalink