garantie van een kroon

Author:
nicolebosch
Posted:
wo, 09/16/2009 - 20:21
vorig jaar november is er bij mij een nieuwe kroon of stiftand in gezet, het betreft mijn voortand. Na de behandeling voelde het in verhouding met mijn eigen tanden dikker aan. Doormiddel van een papiertje waar ik over heen moest krassen kon hij zien of de kroon bijgeslepen moest worden. Na de behandeling gaf ik aan dat mijn tanden niet goed op elkaar pasten, het voelde te onnatuurlijk aan.
volgens hem was het geen probleem. Nu is mijn wortel waar de kroon opzat gescheurd en sterf nu af. Ik ben nu genoodzaakt een brug of een implantaat te nemen wat veel geld kost. Nu is mijn vraag is dit door onzorgvuldigheid van de tandarts gekomen of is het dom pech hebben.

groet nicole
vV

zonder foto`s (ook van vooraf) en een blik in de mond en onderzoek ook of er wellicht geknarst word is daar geen zinnig woord over te zeggen. Gewoon pech kan ook heel goed. Er is overigens altijd een goedkope noodoplossing mogelijk, zal trouwens wel moeten. Wil je er werk van maken, zoek een sop second opinion e.d. Als de tand eruit gaat: bewaar hem! is extra bewijs voor als het echt ondeugdelijk werk was.

succes.
do, 09/17/2009 - 12:31 Permalink