ene tandarts wel pijn na boren andere niet?

Author:
agnesje
Posted:
do, 12/24/2009 - 20:19
ik weet niet zo goed waar ik dit moet plaatsen dus excuus als dit niet het goede topic is.
maar mijn vraag is: hoe kan het zo zijn dat bijna de ene tandarts bijna geen napijn voorkomt en bij de andere juist in dubbele mate?
het zit zo dat ik echt grote gaten heb laten boren en kleintjes en wat voor behandelingen niet.. nooit geen napijn gehad :D bij mijn zusje is het juist omgekeerd :S die eet kweet niet hoeveel pijnstillers erg vervelend. de tandarts zegt dat dit komt doordat er een groot gat in zat? maar de pijn is net zo erg bij een klein gaatje als een grote! ligt dit aan de tandarts ??
ik zou graag jullie meningen hierover horen.

alvast bedankt!!
MaxPayne

okee bedankt!! het is wel erg vervelend maar dan kun je er niks tegen doen dus :(


hij kan een verschillende soort verdoving hebben gebruikt wat ook napijn kan geven , bij gaatjes laten boren is mijn ervaring altijd zonder verdoving langzaam laten doen(zeker kleine gaatjes kan je ook gelijk aanvoelen of het goed afgewerkt is en je hebt geen verdoofde mond daarna wat heel irritant is) en zodra je pijn begint te voelen kan de tandarts altijd nog een verdoving toedienen.
want de pijn van U komt denk ik door de verdovingsspuit , ik had vroeger een tandarts die had ook een soort spulletje wat hij op je tandvlees smeerde en zo voelde je ook bijna niets ( vroeger 100jaar terug smeerde ze ook opium pasta in je mond als ze een kies eruit trokken ofzo dat was de enige verdoving die ze hadden toendertijd of whiskey)
en je kan je pijn ook grotendeels uitschakelen door middel van rustig blijven en de pijn over je heen laten komen ( een soort van mediteren wat je jezelf kan leren) als je van angst ligt te trillen op die stoel doet het dubbel zoveel pijn .(lukt dat niet neem dan een Xanax , of een Valium pil )
zo, 12/27/2009 - 14:12 Permalink
agnesje

ik heb geen idee welke verdoving ze gebruiken. het is gelukkig niet voor mij dit. als ik bij mijn tandarts iets laat doen krijg ik er geen last van al is het wel met verdoving :smt002
maar waar het omgaat, haar tandarts wou haar ook eerst adreniniline spuiten?????? wat is dat dan??
weet niet of ik het goed schrijf hoor :roll:
ma, 12/28/2009 - 18:27 Permalink