einde sanering

Author:
Sandraatje
Posted:
do, 03/10/2005 - 11:59
Hallo,

Weet iemand een antwoord op mijn vraag. Ik ben al twee jaar niet naar de tandarts geweest (had zelf het idee dat het nog niet zo lang geleden was...maar ja de tijd vliegt). Ik ben veel bij mijn vriend in een andere plaats geweest vandaar denk ik dat het er bij inschoot. Nu zegt mijn tandarts dat de sanering is verlopen. Kan ik dat nog ongedaan maken of moet ik voortaan altijd alles zelf betalen? Zou wel heel erg zijn want dat wordt dan duur als ik weer ga. Kortom: kan het weer goed komen dat ik gewoon verzekerd ben?

Wie weet hoe dit zit, want mijn tandarts zei dat ik het even af moet wachten of ik het vergoed krijg, maar ik ben nou toch wel bang dat dit fout gaat.

Alvast bedankt voor jullie antwoord

Sandra
vV

zal allemaal wel meevallen. Heeft je verzekering in de polisvoorwaarden de eis van minimaal 1x per jaar tandartsbezoek opgenomen?
zo nee is er geen probleem, zo ja zou het kunnen zijn dat zij niet (alles) vergoeden.. Er is maar 1 manier om daarachte te komen helaas. Overigens heb ik het in de praktijk nog niet meegemaakt. Het is voor verzekeringen ook niet te controleren, iemand kan bv vergeten zijn de nota in te sturen van voorgaande jaren, of van tandarts gewisseld zijn, of van verzekering gewisseld zijn. Het kost ze meer geld dit te controleren, dan gewoon te vergoeden conform de polis.
do, 03/10/2005 - 13:57 Permalink