eendagsbehandeling

Author:
roosjedebloem
Posted:
zo, 10/05/2003 - 11:51
Ik zoek een tandarts die in 1dag mijn ondertanden trekt en een prothese kan plaatsen, ben doodsbang maar krijg pilletjes van mijn arts.Bij mijn tandarts kan ik voorlopig niet terecht.Het moet wel via het ziekenfonds kunnen. gr. Roos.
pippy1970

HOI ROOS
KIJK BIJ ANGST VOOR DE TANDARTS. IN KERKRADE DOEN ZE DAT!
EN ALS JE BANG BENT BRENGEN ZE JE ONDER LICHTE NARCOSE!
NARCOSE WORD NIET VERGOED. DE REST WEL. ALS JE ER VOOR VERZEKERD BENT
GROETJES PIPPY
zo, 10/05/2003 - 13:48 Permalink
roosjedebloem

Nou dat dacht ik ook maar ik heb gebeld en moest al binnenkomen met een zak vol geld voor de foto"s ( wordt niet meer vergoed ) dan weer wachten voor een afspraak voor het trekken . sorry maar dat is me te duur ! En waarom foto:s maken als mijn tandarts ook al zegt dat het te slecht is voor renovatie?? Toch bedankt voor je reactie natuurlijk!
zo, 10/05/2003 - 14:08 Permalink
de digitale tandarts

Bijvoorbeeld om te kijken hoe de wortels lopen zodat daar bij de extractie rekening meegehouden kan worden en oook hoe groot is de kans op een opening naar de kaakbijholte tijdens de extracties etc.

Plus dat het eigenlijk ook niet mogelijk is om iemand uitgebreid te behandelen zonder dat je precies weet wat in iemands mond speelt.

Succes.
zo, 10/05/2003 - 16:12 Permalink
ArrowGirl

Tja,als je een arm of een been breekt worden er ook eerst foto's gemaakt om te kijken hoe de breuk is (terwijl je al weet dat het gebroken is). Dus ik denk dat het niet meer dan logisch is dat de tandarts ook foto's maakt voordat ie ergens aan begint.
Kunnen ze ook een beetje een tijd inschatten hoelang ze met je bezig zijn.
Voor mijn behandeling hadden ze 1½ uur gereserveerd,maar ze waren (doordat m'n tanden er zo makkelijk uit gingen) iets eerder klaar.
En wat betreft de kosten,als je in een winkel iets koopt moet je ook contant afrekenen. En ik denk dat als je weet dat er iets aan je gebit gedaan moet worden je ook weet dat dat niet voor niks word gedaan (voor niets gaat de zon op ,en dat zelfs ook nog niet vandaag... regen,regen en nog meer regen :sad: ).
Ik heb er zelf ook een tijdje voor moeten sparen voordat ik het geld bij elkaar had om de behandeling te betalen.
Maar 1 ding weet ik zeker... het is het geld meer dan waard (ook al krijg ik de narcose niet vergoed,dat heb ik er graag voor over!)
Veel suc6 verder & hopelijk vind je een oplossing voor je "probleem"!

Groetjes Natascha :grin:
ma, 10/06/2003 - 11:16 Permalink
roosjedebloem

Ga zometeen naar mijn tandarts om te happen , hij verdooft me eerst omdat ik heel bang ben, ook om te happen. Het trekken staat voor over drie weken maar ik vraag of het eerder kan!!! Jongens toen ik mijn boventanden heb laten trekken kreeg ik een heel andere mond, hoe zit dat met jullie?? En duimen want ik ..........in mijn broek.
ma, 10/20/2003 - 08:38 Permalink
roosjedebloem

Ben geweest , lieverd van een tandarts hij heeft het trekken op volgende week maandag gezet en sterke pijnstillers mee gegeven. Nu het aller ergste nog.........trekken en dan mag en kan ik weer ijs eten en chocola en en en....................
ma, 10/20/2003 - 11:00 Permalink
ArrowGirl

Fijn zeg dat je al zo snel kan komen. En hoe is het vanmorgen gegaan met het happen? Veel last van gehad of viel dat mee doordat je verdoofd was?
Alvast veel suc6 voor volgende week!

Groetjes Natascha :grin:
ma, 10/20/2003 - 11:13 Permalink
roosjedebloem

Ben blij dat alles tot nu toe onder verdoving kon , nu nog 1 week en dan ben ik van mijn tanden verlost . Ik heb helaas niets aan de pijnstillers want astmapatiënten mogen deze niet. Maar dat wist hij weer niet ...........ik ben blij dat ik durfde te gaan vandaag!
ma, 10/20/2003 - 11:42 Permalink
Maurice

Hallo Roos,

Wat hebben, of gaan ze doen dan bij je. Waarom laatje dan je ondertanden trekken, en een prothese maken..... Leg mijn eens uit, alsjeblief.
Alvast bedank voor het terug schrijven, of priveberichtje.

Groetjes Maurice.
P.S. sterkte ermee, ook volgede week.
ma, 10/20/2003 - 22:31 Permalink
roosjedebloem

Mijn onder tanden zijn heel slecht, mijn tandvlees trekt zich steeds verder terug wat weer klachten veroorzaakt. pijn en los zittende tanden . Verder zien ze er niet eens slecht uit maar helaas de enigste remedie hier tegen is..........trekken!!
di, 10/21/2003 - 08:32 Permalink