Doorverwijzing

Author:
feweb
Posted:
do, 03/18/2004 - 10:20
Mijn verstandskiezen moeten getrokken worden. Nu wordt dit niet betaald door mijn verzekering, maar als de kaakchirurg het doet wel. Ik heb dus gevraagd om een doorverwijzing, maar mijn tandarts weigert om die te geven omdat mijn verstandskiezen, zegt hij, heel makkelijk liggen en hij alleen moeilijke gevallen mag doorverwijzen, is dit echt waar of is dit een mooi tandartspraatje?

Hoor graag van iemand, die hier meer van weet...
dj

Hoi,

Nee het is waar.. Trekken is niet zo duur trouwens, alhoewel er natuurlijk ook weer verdoving bijkomt.

Is het trekken noozakelijk of preventief?

Als dat (puur) preventief zou zijn kun je er dus op zich wel even mee wachten. Dan kun je overwegen naar een verzekering uitgebreidere verzekering over te stappen die dit wel dekt en dit later te laten doen.

Dit soort truuks kun je eigenlijk alleen uithalen met behandelingen dioe niet noodzakelijk zijn, zijn ze dat wel dan kan de verzekering ze uitsluiten.

Doeg,
do, 03/18/2004 - 14:41 Permalink
dj

Misschien ten overvloede:

Als er een noodzaak is tot het op korte termijn trekken van die verstandskiezen, wat goed zou kunnen, laat het dan doen en neem de kosten voor lief.

Naar een uitgebreidere verzekering overstappen is natuurljk weer een kwestie op zich, van de premie van een jaar kun de waarschijnlijk wel zes kiezen laten trekken, maarjah stel je voor dat er eens iets anders gebeurt.

Doeg,
vr, 03/19/2004 - 03:12 Permalink
Ricky


Op 2004-03-18 14:41, schreef dj:
Hoi,

Trekken is niet zo duur trouwens, alhoewel er natuurlijk ook weer verdoving bijkomt.


Hoi DJ,
Het tarief voor het trekken van een tand/kies is incl. verdoving!...Dus eigenlijk een koopje als je het tarief van een verdoving bekijkt :grin:
Groeten, Rick :wink:
za, 03/20/2004 - 13:21 Permalink