doorstroom patiënten stagneert

Author:
tuinvrouw
Posted:
di, 10/27/2009 - 19:23
Nu ik zelf in een nieuwe plaats een tandarts zoek, merk ik dat veel praktijken vol zitten.
Tot mijn verbazing komt het voor dat praktijk X volzit, en ik woon nu ook bij X, maar ik kom er niet in, mede omdat andere patiënten die al weer wegverhuisd zijn, naar plaats Y nog blijven komen bij hun oude tandarts, omdat zij in hun nieuwe woonplaats geen tandarts kunnen vinden.

Zo onstaat er een soort file-probleem, ieder reist naar de oude plaats, en als je verhuisd wordt het steeds moeilijker om je nog in te kunnen schrijven, omdat er dus geen patiënten zich meer uitschrijven.

Je zou bijna een 'ruil-beurs' willen opzetten, net als je met huurwoningen hebt, gelijk oversteken van inschrijfmogelijkheid in 2 plaatsen. :smt002
Spiegeltje

Lost niks op :D . Kwestie van vraag en aanbod. U woont kennelijk in een regio met een tandartsen tekort. Dan zit er niks anders op dan een stukje verder op een tandarts te zoeken. Is dat erg? Niet echt, want u loopt er de deur niet plat mag ik hopen. Een huisarts moet je in de buurt hebben, want die moet in noodgevallen snel op de stoep kunnen staan. Voor een tandarts geldt dat niet. De meeste tandartsen interesseert het niet waar u woont (als u de rekening maar betaalt :D )
di, 10/27/2009 - 19:35 Permalink
tuinvrouw

Maar omdat ik om medische redenen niet zelfstandig kan reizen, is het voor mij wel een probleem.

Er wordt nogal makkelijk over gedaan, maar ik ervaar het wel als een groot probleem. Wil graag zelfstandig naar de tandarts kunnen, en ook zonder extra medische klachten van de reis. Door een ernstige whiplash (nek- en hersenletsel) heb ik veel moeite met reizen, zelfs als passagier.
di, 10/27/2009 - 20:01 Permalink
rixt


Je zou bijna een 'ruil-beurs' willen opzetten, net als je met huurwoningen hebt, gelijk oversteken van inschrijfmogelijkheid in 2 plaatsen. :smt002

Ik zou zeggen: probeer het hier op dit forum. Nee heb je, ja kun je misschien krijgen.
Wat heb je in de aanbieding en wat zou je ervoor willen hebben?
di, 10/27/2009 - 22:52 Permalink