corona en h202

Author:
ML2020
Posted:
ma, 08/31/2020 - 16:54
Ik heb enige tijd geleden voor een tandartsbehandeling moeten spoelen met h202. Sindsdien heb ik rare randjes onderaan bij m'n tanden, heel vaak bloedens tandvlees en altijd een vieze ontstoken smaak (beetje naar bloed) in mijn mond.

Mijn tandvlees lijkt ook zachter

Kan dit door de h202 komen?

Ik wil graag ervaringen van anderen die bij hun tandarts met deze troep moesten spoelen.
vV

het is geen troep,, het is gewoon verdunde H2)2, als het goed is verdund naar 1-1,5 %. Zeer effectief om datgene te doen wat wij willen ervan. is ook een los van corona regelmatig gebruikt middel bij ontstekingen van de slijmvliezen , bv na ingreep kaakchirurg, ter bestrijding van ontsteking bij doorkomende verstandskiezen en bij tandvleesontstekingen. Wat je nu beschrijft is een tandvleesontsteking. Wellicht reden even terug te gaan naar de tandarts, maar het komt niet van de H2O2.
ma, 08/31/2020 - 20:16 Permalink
ML2020

Toevallig heb ik diverse vergelijkbare verhalen gevonden van mensen die meteen last van hun tandvlees kregen na h202. Ik verzin dit niet dus.
Het is niet over gegaan.

Ben idd naar een mondhygieniste gegaan die woest over de tanden heeft geschraapt. Sindsdien zit 1 tand zelfs 'n beetje los en is m'n gebit meer in elkaar gedrukt. De vieze smaak is zelfs erger geworden. Mondhygienisten verdienen aan mij geen geld meer!

En blijkbaar word ik hier ook niet begrepen
.
ma, 06/28/2021 - 10:46 Permalink
Tandarts_Richa…

Alles wat je gebruikt geeft een reactie, ook Waterstof peroxide. Hoe men die reactie ervaart is persoonlijk.Wat u beschrijft lijkt op problemen met uw tandvlees, maar zo op afstand voor mij natuurlijk niet te beoordelen. De specialist voor tandvlees problemen is de Parodontoloog. Zou zeker een consult er op wagen.Intussen kunt u proberen door extra te reinigen alles zo rustig mogelijk te houden. Probeer 4x p d met een zachte of elektrisch tandenborstel te poetsen. Minimaal 1x pd, bij u, 2x pd tussen alle tanden reinigen met een rager of tandenstoker. Dit alles ondersteund met listerine mondspoeling , De Parodontoloog...
za, 09/11/2021 - 18:28 Permalink