Compliment aan tandarts

Author:
MarkL
Posted:
vr, 07/30/2004 - 12:16
Hai,

dit is mijn eerste berichtje hier, en na het lezen van alle negatieve berichten (hetgeen logisch is als ik de verhalen lees...), wilde ik eens een positief bericht achterlaten.

Ik ben 31 en in 1996 verhuisd van Limburg naar Groningen, en heb vanaf die tijd tot 2001 geen tandarts gehad (o.m. door angst voor de tandarts, geen zin om een nieuwe te zoeken (kwam me wel goed uit, ivm die angst), en door de wachtlijsten bij de verschillende artsen). In 2001 heeft mijn vrouw me toch zover gekregen dat ik eens een bezoekje bracht.

Een beetje rondgebeld links en rechts, en op advies van een van de praktijken een afspraak gemaakt bij mijn huidige tandarts.

Mijn eerste kennismaking verliep wat stroef (ik kwam binnen, en durfde niet echt in de stoel, gaf dat ook aan, en de reactie was "je bent hier niet voor mij, maar voor jezelf". Achteraf een goede opmerking, aangezien ik me niet wilde laten kennen, maar op dat moment toch een beetje bot... :) )

Inmiddels zijn we 3 jaar verder...

Ik ga nu elk half jaar naar de tandarts voor de controles, ben 2 verstandskiezen armer (de andere 2 volgen in de komende 2 maanden :-? leuk is het nog steeds niet...), en 2 of 3 gevulde kiezen rijker, en heb tenslotte van april 2003 tot maart 2004 met een beugel gelopen (iets wat ik al heel lang wilde, aangezien mijn tanden nogal scheef stonden, maar nooit aandurfde). Door de vele bezoeken (door de beugel ben ik ruim een jaar elke maand heen geweest) ga ik inmiddels fluitend naar de tandarts (en dat voor iemand die eerder doodsbenauwd was, en 2 dagen voor de afspraak al vreselijk nerveus was!).

Ik ben dan ook zeer blij met mijn tandarts (en niet te vergeten zijn mondhygieniste!), die mij uitstekend behandeld hebben, waardoor ik nu met een brede lach de wereld inkijk!

Een dik compliment dus aan tandarts Ids de Boer, en Leony (de monhygieniste)!! Ik kan eenieder die een goede tandarts zoekt in Groningen (de stad) hem aanraden!

Groet,
Mark
minique

Hoi Mark,

Hartstikke goed! En wat fijn dat je je positieve verhaal hier ook even laat horen! Dat is heel goed, want idd zijn er veel negatieve verhalen te vinden!
Ik heb zelf ook zo'n positief verhaal met een 'gewone' tandarts (nog wel elders te lezen op dit forum), bij wie ik inmiddels al 8 jaar naar volle tevredenheid zit.

:smt006 Monique
vr, 07/30/2004 - 17:08 Permalink