Bereikbaarheid Tandarts

Author:
Patient1
Posted:
ma, 10/13/2008 - 12:21
Een paar weken geleden was de bereikbaarheid van de huisartsen negatief in het nieuws: de gemiddelde huisarts is telefonsich (zeer) slecht bereikbaar voor zijn patienten blijkt uit onderzoek. Wellicht dat de desbetreffende instanties ook eens onderzoek kunnen doen naar de telefonische bereikbaarheid van de tandartsen in Nederland?

Vorige week maandag brak er een schilfertje af van mijn hoektand. Niets levendsbedreigends - spoeddienst dus niet nodig-, het deed geen pijn, het scherpe randje was gewoon wat onprettig. Ik ben drie (!!) dagen bezig geweest om mijn tandarts te bereiken!
Of de lijn was in gesprek, of de lijn bleef eindeloos overgaan. Het toppunt was het bandje op dinsdagochtend (ik belde rond 10.00 uur): "Op dit moment is er niemand bereikbaar. De praktijk is op maandag dinsdag woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur. Belt u alstublieft tussen deze tijdstippen terug" :o :o

Ik vraag mij af of meer mensen dit soort ervaringen hebben met hun tandarts. Of ben ik toevallig patiënt bij die ene slecht bereikbare tandarts in Nederland? (want dan ga ik denk ik maar op zoek naar een andere tandarts...)
vV

mwah, dit klopt niet nee... Maar er kan van alles aan reden achterzitten, onderbezetting door ziekte bv. Dus vraag eerst eens na wat de reden/oorzaak was. Wij hebben op maandagochtend ook wel eens d ekritiek dat wij ""continu"' in gesprek zijn, maar voor een maandagochtend tussen 8 en 10 zeg maar is dat gewoon logisch....
ma, 10/13/2008 - 15:48 Permalink