Belgische tandarts x

Author:
loeke
Posted:
ma, 01/22/2007 - 21:54
Omdat ik problemen krijg met mijn tand inplantaten, had ik graag de tandarts terug gevonden die ze geplaatst heeft.Het is een Belgische arts zijn naam ....X .Hij is uit Belgie plots met de Noorderzon verdwenen om een praktijk in Nederland op te richten.Iemand enig idee ?
MVG

[geen namen plaatsen zie forum regels!]
loeke

Ik ben daar niet zo zeker van omdat ik er nog een gevonden heb maar dan op dit adres .....Tandarts X. edit beheerder: gelieve via de pm dit adres doorgeven!.....omdat hij in Belgie wegens gerechtelijke zaken is moeten gaan lopen zou ik echt zeker moeten zijn.Ik zou hem graag willen terug vinden om mijn duur betaalde tanden te laten bij werken.Na 4 jaar begint de voorste tand af te brokkelen en dat is echt geen zicht.Ik had graag via deze weg nog mensen gevonden die met deze Tandarts ondervinding hebben, in Belgie zit ik strop.
MVG
di, 01/23/2007 - 09:36 Permalink
ooievaartje

Hallo Loeke !

Ik ben in behandeling geweest bij deze tandarts in Nederland maar ben weggegaan bij hem omdat vullingen er steeds uitvielen.

Deze ****verwijderd ivm verraden identiteit, graag via pb doorgeven, niet publiekelijk!***. Het is een Belg. Hij heeft daar ook gewerkt.

Als je meer info wilt hebben, stuur dan even een pb, ik wil je graag helpen !

Groetjes,
ooievaartje
do, 06/28/2007 - 11:01 Permalink
vV

Ik zou hem graag willen terug vinden om mijn duur betaalde tanden te laten bij werken


als ik alles zo lees en ervan uitgaande dat het klopt zou ik juist niet meer terug willen.. voor geen goud...

Na 4 jaar begint de voorste tand af te brokkelen en dat is echt geen zicht.
en na 4 jaar zijn daar gewoon kosten aan verbonden.
do, 06/28/2007 - 12:51 Permalink
mecánico para …

Tiens Tiens, tis geen Loeke-helpdesk.
Dus als niemand iets weet houdt het waarschijnlijk op. En aangezien tandartsen waarschijnlijk gewoon mensen zijn mag een grapje op zijn tijd best. En zo niet............daar is het gat van de deur, u bent niet verplicht hier te lezen of te posten.

nb, 3 seconden google met naam en tandarts en ik weet dat ie in *** woont. de pb van ooievaartje geprobeert?

Dus, oh ondankbare niet zelf redzame en slecht zoekende helpdesk client........ dan denk ik dat ik liever een gezellig praatje met tandartsen heb dan met een u over uw gebitsprobleempjes ga babbelen
:x
zo, 07/29/2007 - 22:14 Permalink
fleetstone

Aiai, dat “volwassen” en “intelligent” deed de deur (bij sommigen) dicht! Ofwel: dat deed pijn.

Beste tandartsen, lees de reacties (van de ta) nog eens achter elkaar. En bespeur dan .... enig leedvermaak!
Begrijp vervolgens de reactie van Loeke (die wss al contact met ooievaartje heeft gehad).

Punt: tandartsen zijn ook maar gewoon mensen. Maar hun grappen vallen soms niet in goede aarde.

Btw: hoe zouden de tandartsen het zelf vinden als in hun mond een implantaat na 4 jaar rare kuren gaat vertonen?
ma, 07/30/2007 - 00:14 Permalink
mecánico para …

Dat leedvermaak zie ik niet zo. tis meer de situatie die nogal aanleiding geeft tot woordspelling mbt garantie.
Overigens, als na 4 jaar problemen ontstaan mag je de behandelaar daar best op aanspreken.
Maar nogmaals, het gaat niet om de term volwassen of intelligent. Het gaat om de al aangedragen oplossingen via google en blijkbaar wordt daar niet mee gedaan want............hij weet niet zeker of dat dezelfde is. Ga dan kijken zou ik zeggen, weet je het snel genoeg.

google + [achternaam tandarts X] + tandarts = 0,14 seconden en alle bedrijven in Heerlen ........le voila.

Dat, de getoonde luiheid in zelf zoeken in combinatie met een neerbuigendheidje, deed voor mij de deur dicht, niet dat ie me sec onvolwassen of wat dan ook noemt.
ma, 07/30/2007 - 09:33 Permalink
omaatje lief

Zijn tandartsen eens grappig, is het weer niet goed! Zo vaak kun je nu ook niet met ze lachen. Ik snap hun reacties wel en het wordt hierboven ook goed uitgelegd waarom ze zo reageren. Loeke als ik jou was zou ik die dikke kale Belgische tandarts niet gaan opzoeken, je wil toch niet nog meer ellende met je gebit, als hij het echt zo slecht gedaan heeft zal hij het nu niet beter doen! Ik vind wel dat zo'n man die een spoor van ellende achterlaat gestopt moet worden. Zoek gewoon een goede tandarts, ja heus die zijn er, gewoon goed zoeken :lol: Wens je veel sterkte en succes! :o
vr, 08/03/2007 - 10:08 Permalink
fleetstone

Ik vind wel dat zo'n man die een spoor van ellende achterlaat gestopt moet worden.

Tja, omaatje, als gedupeerden uw advies moeten opvolgen en deze ta maar links moeten laten liggen, zal van dat stoppen weinig terechtkomen, dunkt mij.

Niettemin, uw andere advies was lief bedoeld. Ook al helpt het aan de situatie niet veel.
vr, 08/03/2007 - 12:04 Permalink
loeke

Omaatje ik denk dat je het echt niet snapt.Ten eerste het was geen dikke kalende tandarts die me behandeld heeft.Ten tweede ik heb genoeg betaald om een garantie te heben dat in geval van problemen ik bij die bewuste tandarts terug terecht kan komen.Och ik vind wel een oplossing , daar zal ik wel zelf voor moeten zorgen zo te lezen.

MVG
vr, 08/03/2007 - 19:23 Permalink
robinson

Omaatje ik denk dat je het echt niet snapt.Ten eerste het was geen dikke kalende tandarts die me behandeld heeft.Ten tweede ik heb genoeg betaald om een garantie te heben dat in geval van problemen ik bij die bewuste tandarts terug terecht kan komen.Och ik vind wel een oplossing , daar zal ik wel zelf voor moeten zorgen zo te lezen.

MVG


**doorgeven via de pb!!*
di, 12/07/2010 - 22:06 Permalink