Art Dentaire Lage Vuursche: bekend bij iemand?

Author:
hellogoodbye
Posted:
za, 09/16/2006 - 14:46
Ik denk er sterk een aan volledige prothese te nemen. Omdat ik mijn eigen tandarts niet zo vertrouw wat dat betreft ben ik eigenlijk op zoek naar een protheticus die nauw samenwerkt met een tandarts. Ik laat liever alles doen (behalve natuurlijk het extraheren) door een protheticus. Nu kan ik deze combi eigenlijk niet vinden... Daarnaast nemen veel praktijken geen nieuwe patienten meer aan.

Nu vond ik via deze site Art Dentaire in Lage Vuursche. Bij hun info staat o.a. dat ze prothesen als specialiteit hebben. Maar ja... dat kan iedereen wel zeggen... :smt002 (alhoewel veel tandartsen geen specialiteiten opgeven). Kent iemand heel toevallig deze praktijk? En is het een 'gewone' tandarts? Normaal staat er gewoon de naam van de tandarts bij: zo'n speciale naam vind ik vaak een beetje eh... tja, ik weet niet... alsof het een speciale zaak is voor de beter gegoeden die alle dik kunnen betalen, zal ik maar zeggen. :smt002 Dus ik dacht: ik vraag het hier maar gewoon even! :)
vV

ach een leuk naampje eraan hangen is geen kunst...

Maar vaak krijgen tandartspraktijken tegenwoordig geen naam van de tandarts eraan, om de eenvoudige reden dat er steeds vaker meerdere tandartsen werkzaam zijn, en de patient dus niet per-se degene krijgt die praktijkhouder/eigenaar is.

Zegt dus helemaal niets over kwaliteit, financien of wat dan ook.
ma, 09/18/2006 - 13:21 Permalink