?

Author:
roosjedebloem
Posted:
ma, 10/06/2003 - 20:08
Als ik een arm of een been breek word dat vergoed , ik vraag ook niet om een tandarts voor narcose . Mijn vraag was of iemand een tandatrs weet die in 1 dag mij van de pijn af kan helpen , dus trekken. Ik kan ook bij Schuitte in Rotterdam maar.............juist alles zelf betalen en mevrouw zullen we dan ook gelijk een nieuwe bovenprothese aanmeten? Jongens als ik geld had zou ik het zo doen maar als alleenstaand ouder met een wao uitkering kies ik toch maar voor mijn eigen tandarts en wacht nog een maand en slik ladingen paracetamol..........maar hij is wel gratis !!! Kan ik mijn kinderen iets extra's geven?

[ Dit Bericht is bewerkt door: roosjedebloem op 2003-10-29 12:52 ]
ArrowGirl

Het ging mij niet om de vergoeding als je een arm of een been breekt,maar om het feit dat er dan ook foto's worden gemaakt ook al weet je dat het gebroken is.
En ik weet dat het niet voor iedereen te betalen is zo'n bedrag in 1 keer,maar vaak moet je bij praktijken waar ze op 1 dag alles trekken en je gelijk een prothese krijgt direct betalen. Maar misschien dat er iemand een praktijk voor je weet waar dat niet zo is.
En mocht je die niet vinden dan wens ik je veel suc6 bij je eigen tandarts & hopelijk hoef je niet zo lang te wachten!
Laat je nog even wat horen als het zover is.

Groetjes Natascha :grin:
ma, 10/06/2003 - 22:52 Permalink