Wortelkanaalbehandeling - Weg pijn!

Author:
Gobblefunk
Posted:
ma, 07/01/2002 - 14:39
Even een positief bericht plaatsen:
Ik liep al vier weken rond met zeurende kiespijn nadat ik bij een nieuwe tandarts was geweest (ivm verhuizing). Zij had in een kies zitten boren, waaronder een gaatje zat. Daarvoor had ik geen last van die kies, maar na de behandeling bleef 'ie maar zeuren. Uiteindelijk naar mijn oude tandarts teruggegaan met de vraag: wat is er toch aan de hand met die kies?

Wat bleek: ze had niet alle bacteriën weggehaald waardoor de zenuw was gaan ontsteken. Ik liep dus al vier weken rond met een ontstoken zenuw!

Ik heb vrijdag een wortelkanaalbehandeling gehad: niet leuk, en tijdens de behandeling deed het soms best even zeer. Maar: ik heb geen pijn meer!

En daar gaat het uiteindelijk om. Mocht je dus bang zijn voor de behandeling: niet doen. Het valt best mee, en je bent het zo weer vergeten. Je wordt zwaar verdoofd en die prikjes zijn maar even ongemakkelijk.

Ik wou dat ik eerder naar mijn oude tandarts was gegaan, dan was ik sneller van die pijn afgeweest!

[ Dit Bericht is bewerkt door: Gobblefunk op 2002-07-01 15:11 ]
de digitale tandarts

Doordat logischerwijs vnl. de mensen met klachten berichten op het forum zetten, lijkt het net of napijn na de start van een wortelkanaalbehandeling vaak voorkomt.

Gelukkig is dat niet het geval, over het algemeen is een kanaalbehandeling juist een effectieve en snelle manier om verlost te worden van kiespijn.

Bedankt voor de reactie.
zo, 07/07/2002 - 17:28 Permalink