wortelkanaal met lachgas, gelukkig (hoop ik)

Author:
ikke
Posted:
zo, 03/30/2003 - 22:04
aankomende dinsdag mag ik weer naar de tandarts, het is gelukkig een hele lieve geduldige man met een ontzettend lieve assistente. zij is er ook bij elke behandeling bij en zorgt er altijd voor dat bij de volgende afspraak ze er is. dat als eerste. ik ben dus weer goed zenuwachtig want hij gaat een wortelkanaal behandeling doen en hij heeft er een uur voor uitgetrokken. nu is het geval dat afgelopen dinsdag een stuk van mijn kies afbrak... jaja wat een timing he? de laatste keer dat ik geweest ben was vorig jaar november, dat klinkt lang, maar ik woon in lelystad en mijn tandarts zit in almere, en ik mag niet zelf terug rijden met de auto. meer omdat ik nog helemaal onder de indruk ben na elke behandeling en ik heb ook nog last van de lachgas, ik zit nu zelf of 34 procent. ik wou dit even kwijt, al was het alleen maar om de opluchting. als ik geweest ben, vertel ik hoe het gegaan is, groetjes van een bange ikke
Pisces

Hoi Ikke,

Daar is dit forum voor, hoor ! Volgens mij helpt het van je afschrijven voor een hoop mensen al. Of in ieder geval een beetje !! Maar dat is in ieder geval al wat.

Sterkte !

groetjes, Pisces
ma, 03/31/2003 - 10:36 Permalink
ikke

dank je wel voor je reactie, ik ben op van de zenuwen, ik heb zelfs al de tandarts assistente gebeld om het te zeggen.
het is gelukkig een angst praktijk, dus ik word niet afgescheept met 'stel je niet aan' en dat soort opmerkingen.

bedankt voor je reactie!! groetjes van ikke
ma, 03/31/2003 - 19:21 Permalink
ikke

ben ik nog even, ik moet vanmiddag 2uur, en dat op 1 april!!, in de tandarts stoel zitten voor mijn eerst kanaalbehandeling.
ik ben op van de zenuwen en blijf naar de wc lopen.
ondertussen probeer ik een beetje troost te zoeken op deze site, maar ik ben bang dat het me niet gaat lukken.
ik heb nu ook een wit bultje op mijn tandvlees, natuurlijk precies naar de kies die ze vanmiddag gaan doen, en het lijkt wel een puistje.
ik ben allang blij dat het met lachgas gaat, maar echt opgelucht word ik daar niet van.
er komt niks uit me handen, ik ben echt helemaal op van de zenuwen.
daar over gesproken, ik heb toen ik 14 was een zenuwbehandeling gehad, maar dat was bij mijn voortand, en daar heb ik geen last van gehad, ik was wel heel erg verdoofd, maar het deed geen pijn verder.
dit is een kies waar een behoorlijk gat in zat, die inmiddels is gevuld, en die na het vullen raar is gaan doen, opgezet tandvlees en zeer pijnlijk, maar dat was met een maand over.(en veel ibuprofen)
ik had dat gemeld en nu gaat ie dus die kanaalbehandeling doen.
ooooo ik wou dat het woensdag was.
ik heb het niet meer.

groetjes van ikke
di, 04/01/2003 - 09:15 Permalink
ikke

nou het is inmiddels woensdag, gelukkig, maar gisteren GEEN kanaalbehandeling gehad, de tandarts vond me te gespannen om zo'n lange behandeling te doen, dus hij heeft 2 gaatjes gevuld.
daar ben ik ook wel trots op hoor, maar goed, 10 juni mag ik terug.
hij heeft het allemaal uitgelegd wat hij dan gaat doen, en dat puistje was een fistel en dat zou inhouden dat mijn zenuw al dood is.
ik hoop het.
ik was heel erg nerveus, ondanks de lachgas, maar goed, 2 gaatjes is toch ook wel een overwinning.
ik hoop dat het vanaf nu wat rustiger gaat, groetjes van ikke
wo, 04/02/2003 - 08:34 Permalink