Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
WKB | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
WKB
Lita
Offline
Laatst gezien: 10 jaar 6 maanden geleden
Geregistreerd: 09/14/2005 - 07:32
door Lita wo, 02/08/2006 - 13:47
#1

Bij mij zijn er op twee boventanden wkb gedaan doordat er een flinke ontsteking zat .
De ene is een per maal ververst van pasta en de andere is vrijdag nieuwe pasta ingedaan omdat de klachten ( druk ) nog steeds niet weg waren . De tandarts zei dat de onsteking wel beter werd want bij het vijlen had ik geen pijn meer.
Ook heb ik tegen de tandarts gezegd dat mijn tandvlees er achter nogal dik en rood is maar hier wist hij geen oorzaak voor en zou vanzelf wel weer weggaan . Nu is het steeds of ik luchtbelletjes in en om mijn tanden voel en ook het tandvlees is nog dik .Met pijnstillers is het redelijk te doen maar ik wordt er niet vrolijk van ; ben al zolang aan t tobben!
Nu worden mijn tanden a.s maandag definitief gevuld , zouden de klachten dan ook verdwijnen?En wat zou dat luchtbelletjes gevoel zijn ?Ik hoop toch zo dat het nu na 8 maanden tobben eens over gaat