Weg met de verstandskies

Author:
ddr_43
Posted:
ma, 11/10/2008 - 22:51
Hallo allen,

Ik heb hier regelmatig gekeken tijdens mijn eigen narigheden en vond eigenlijk altijd wel genoeg antwoord / informatie om me niet te registreren, tot nu dus :)

...in de ochtend zonder zenuwen en met goede moed klaar voor de extractie! Het ging natuurlijk zonder moeite (om alle negatieve zaken even te verlichten) en voelde me redelijk goed. Tot dat ik uren later iets probeerde te eten!

De verstandskies linksboven is getrokken, en sinds ik dat hapje eten kwam ik erachter dat de buurman zijn buurman ineens extreem gevoelig is voor druk! Ik weet niet of TA die kies als hefboom gebruikt heeft maar dat vermoeden heb ik dus wel.

Ik stel hier deze vraag omdat ik zeer weinig informatie over dit specifieke geval op het internet vind. Dus, waarom is de tweede kies vanaf die verstandskies ineens zo ontzettend pijnlijk?

Zoals vele weten helpen de typische pijnstillers amper, het enige wat de pijn nu kan verlichten is koel water er steeds zachtjes langs laten stromen, dan kan ik weer even twee minuten verder :)

Alvast bedankt!


EDIT:
Bovendien ben ik nieuwsgierig of ik deze week meteen weer naar de TA moet of dat dit binnen een paar dagen vanzelf voorbij zal gaan. Kan eigenlijk geen tijd permiteren ;)