Wederom geen pijn na trekken van verstandskies?

Author:
Steef23
Posted:
do, 03/20/2003 - 10:28
Vandaag moest ik weer naar de tandarts om een tweede verstandskies te laten trekken. Aangezien ik er de vorige keer helemaal geen last van heb gehad, ging ik ook vandaag weer vol goede moed naar de tandarts. Deze kies was wel iets moeilijker te trekken, maar was ook weer zo gebeurd. Op dit moment zijn de verdovingen nog niet uitgewerkt, maar ik heb goede moed dat het helemaal niet pijn gaat doen. Ik drink gewoon de komende tijd niet, want dan kan ik het stolsel ook niet wegspoelen. Daar schijnt het allemaal om te gaan. Als je gaat spoelen. kun je het stolsel wegspoelen en dan ga je inderdaad hele erge napijn krijgen. Ik doe gewoon precies wat ik de vorige keer heb gedaan en dan moet het wel goedkomen. Succes allemaal verder.
Moon

Ben blij je ervaring te lezen. Ik moet binnenkort mijn verstandskies rechtsonder laten trekken.... ben als de doods en heb er nu al buikpijn van. Maar goed.. pijn is ook niet alles! :grin:

Groetjes Monique
do, 03/20/2003 - 17:42 Permalink
Steef23

He Moon,
Heel veel succes dan maar met het trekken van je verstandkies. Als je eenmaal geweest bent, is het een hele opluchting. Ik ben gelukkig voor mn hele leven van die helse kiezen af. Hoop dat je net zo'n goede ervaring zult hebben als ik.

Groetjes
do, 03/27/2003 - 14:24 Permalink